x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Mondial

Info Mondial

08 Iun 2006   •   00:00

Cehia - Koller va lucra cu Bölöni

Masivul atacantul ceh Jan Koller va fi antrenat din sezonul viitor de Ladislau Bölöni, dupa ce fotbalistul si-a dat acordul sa evolueze la AS Monaco in urmatoarele doua sezoane. "M-am decis sa vin la Monte Carlo la insistentele repetate ale antre-norului, care m-a dorit foarte mult. Vreau sa contribui la revenirea lui Monaco cat mai sus in cupele europene", a spus fostul fotbalist al lui Borussia Dortmund. Dupa cate se pare, alegerea facuta de Koller a fost influentata si de sotie, care nu s-a adaptat aproape deloc in Germania, pe parcursul celor cinci ani petrecuti la Dortmund.

Germania - Vizitati de cancelar

Aflati in cantonament la un hotel luxos din Berlin, componentii lotului tarii gazda au fost vizitati in cursul zilei de marti de cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care a tinut sa-i incurajeze pe jucatorii tarii gazda inaintea startului CM. Cu aceasta ocazie, selectionerul Jurgen Klinsmann a afirmat pentru prima oara ca-si doreste sa continue pe banca primei reprezentative. "Am inceput o munca de restructurare in 2004, dar pragul maxim din punct de vedere al inchegarii unei echipe il vom atinge de-abia peste doi ani, asa ca vreau sa-mi pot duce treaba la bun sfarsit", a afirmat tehnicianul.

Italia - Gattuso rateaza debutul

Mijlocasul Italiei, Gennaro Gattuso, s-a accidentat la piciorul drept si va fi indisponibil pentru meciul cu Ghana, primul pe care "squadra azzurra" il va disputa la Cupa Mondiala. Potrivit medicului selectionatei Italiei, Enrico Castellacci, Gattuso a fost supus ieri unui examen medical ce a scos la iveala o leziune la cvadricepsul gambei drepte, care il va face sa rateze cel putin partida cu Ghana, programata pe 12 iunie, in grupa E. Mijlocasul Milanului ar putea fi apt de joc abia pe 22 iunie, adica la data ultimului meci din grupa, contra Cehiei. Inaintea plecarii spre Germania, selectionerul Italiei, Marcello Lippi, a anuntat ca nu-l va inlocui pe Gattuso.
×
Subiecte în articol: sport