x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 1 septembrie 2007

Info Sport 1 septembrie 2007

de Jurnalul National    |    01 Sep 2007   •   00:00
Info Sport 1 septembrie 2007
Sursa foto: Christian Silva/

După ce a incheiat conturile cu Dinamo, Vali Năstase are şanse să se reintoarcă in Italia

TENIS. Andrei Pavel şi Alexander Waske (Germania), cap de serie numărul 11, s-au retras din proba de dublu de la US Open, din cauza unei accidentări la cot a jucătorului german. In primul tur, cei doi invinseseră cu 7-6, 6-3 perechea Diego Hartfield (Argentina) / Oscar Hernandez (Spania) şi ar fi urmat să joace in următorul meci cu francezii Florent Serra şi Gilles Simon.

ATLETISM. Claudia Ştef a ocupat locul 6 in proba de 20 km marş, iar Felicia Ţilea s-a clasat pe poziţia a 11-a in finala la aruncarea suliţei, Romănia continuănd să rămănă fără medalii la CM de la Osaka, după şapte zile de intreceri. La săritura in inălţime, Miruna Măţăoanu a trecut cu bine de calificări şi va concura duminică in finală.

ITALIA. După ce a incheiat conturile cu Dinamo, Vali Năstase (foto) are şanse să se reintoarcă in Italia, impresarul Ana Maria Prodan declarănd că jucătorul are o ofertă de la o echipă din Serie B. "Nu mai vreau să aud nimic de Romănia şi nici de presa de aici, care m-a scos pe mine principalul vinovat după meciul cu Lazio", a spus Năstase.

OLANDA. Selecţionerul Marco van Basten a convocat 25 de jucători pentru meciurile cu Bulgaria şi Albania, din preliminariile Euro 2008. Printre aceştia se află şi doi viitori adversari ai Stelei in Liga Campionilor, Khalid Boulahrouz, de la FC Sevilla,

şi Robie van Persie, de la Arsenal. Au mai fost chemaţi, printre alţii, portarul Van der Sar, fundaşii Bouma şi Heitinga, mijlocaşii Seedorf, Van Bronckhorst, Melchiot şi Sneijder, atacanţii Van Nistelrooy, Kuyt, Babel şi Huntelaar.

×
Subiecte în articol: sport