x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

20 Sep 2007   •   00:00

Diaconu ratează meciul pentru titlul mondial

Boxerul Adrian Diaconu nu va mai putea lupta cu americanul Chad Dawson, pentru titlul mondial la categoria semigrea, din cauza unei contuzii la incheietura pumnului pe care a suferit-o la antrenamente. Meciul ar fi trebuit să aibă loc săptămăna viitoare, la Sacramento, in locul romănului urmănd să boxeze Epifanio Mendoza. "Adrian se va recupera şi va lupta altă dată", a declarat promotorul american Don King, organizatorul meciului.

Meciul dintre Romănia şi Albania, probabil la Bucureşti

Victor Piţurcă a declarat că ultimul joc al echipei naţionale in preliminariile Campionatului European, contra Albaniei, programat la 21 noiembrie, s-ar putea disputa la Bucureşti. "Este lună de iarnă şi s-ar putea să avem nevoie de un teren care să aibă incălzire", a spus Piţurcă.

"U" CRAIOVA. Adrian Mititelu a declarat ieri că Universitatea Craiova va avea un nou antrenor pănă la meciul cu Gloria Bistriţa, din etapa a X-a a Ligii I. "Chiar dacă o să mai treacă două etape pănă atunci, nu vreau să mă grăbesc, nu vreau să mai fac greşelile din trecut. Va fi un antrenor cu multă personalitate, din Italia, Olanda sau Germania", a spus Mititelu. Ovidiu Stăngă a fost indepărtat marţi seară de pe banca tehnică, Mititelu argumentănd: "Mie imi pare rău de ceea ce s-a intămplat. Are şi unele probleme de ordin personal şi poate şi de aici au apărut probleme in cazul clubului". (Mario Morcov)

ECHIPA NAŢIONALĂ. Echipa naţională a Romăniei a urcat o poziţie şi ocupă locul 12, cu 1.037 de puncte, in clasamentul FIFA pe luna august, dat ieri publicităţii. Principalele adversare ale echipei naţionale pentru calificarea la Euro 2008 se situează astfel: Olanda - locul 5, cu 1.246 de puncte, iar Bulgaria - locul 35, cu 727 de puncte. Lidera clasamentului este Italia, urmată de Argentina şi Brazilia.

INTER. Antrenorul lui Internazionale Milano, Roberto Mancini, s-a arătat dezamăgit de faptul că fundaşul Cristian Chivu a revenit la echipa sa cu o disjuncţie la umărul drept după partida susţinută cu naţionala Romăniei contra reprezentativei Germaniei (1-3). "Nu numai patronul Moratti este trist, la fel sunt şi eu, la fel cum sunt şi Chivu şi Vieira. Accidentarea romănului a fost stranie, dar acum ne găndim la altceva. Meciul lui Vieira la naţionala Franţei era oficial, dar Chivu ştia problemele noastre in defensivă şi nu trebuia să joace in amicalul cu Germania, a spus Moratti.

"POLI" TIMIŞOARA. Fostul portar Iosif Cavai a căştigat procesul cu gruparea din oraşul de pe Bega, inceput in urmă cu un an la secţia civilă a Tribunalului Cluj, urmănd să primească 26.025 de dolari. In acţiunea sa, Iosif Cavai a arătat că in perioada 1 august 2004-1 iunie 2006 a fost angajat al clubului Poli AEK Timişoara ca antrenor cu portarii, insă nu şi-a primit drepturile salariale. Decizia este irevocabilă şi executorie.

×
Subiecte în articol: sport