x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

25 Sep 2007   •   00:00

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat ieri că naţionala Olandei porneşte cu prima şansă in meciul cu reprezentativa Romăniei din preliminariile CE 2008, de la 13 octombrie, la Constanţa.

Piţurcă vede Olanda favorită

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat ieri că naţionala Olandei porneşte cu prima şansă in meciul cu reprezentativa Romăniei din preliminariile CE 2008, de la 13 octombrie, la Constanţa. "Au prima şansă, e mai valoroasă şi e normal să recunoaştem că, deşi jucăm acasă, Olanda e favorită. Logic, şansele ar fi de 50 la 50, dar nu ştii ce se poate intămpla la un astfel de meci, Olanda are jucători excepţionali."

Bogdan Lobonţ ameninţă că pleacă din iarnă!

Portarul lui Dinamo, Bogdan Lobonţ , este deranjat de atitudinea fanilor dinamovişti şi se găndeşte la plecare. "Eu am venit cu sufletul, dar dacă suporterii continuă cu un astfel de tratament, mă voi găndi serios dacă voi mai rămăne la Dinamo", a spus Lobonţ.

STEAUA. După ce presa din Polonia a notat că tehnicianul lui Zaglebie Lubin, Czeslaw Michniewicz, ar fi fost contactat de Gigi Becali pentru a prelua banca tehnică a Stelei, antrenorul a dezminţit ieri o asemenea variantă in Gazeta Wyborcza. "Sunt antrenor aici, la Zaglebie. Nu vreau să plec, vreau să termin munca pe care am inceput-o la Lubin. Vreau să devin campion al Poloniei, nu al Romăniei", a spus tehnicianul fostei adversare a "militarilor" in preliminariile Ligii Campionilor.

DISTINCŢIE. Fostul internaţional Gavrilă Pele Balint va primi titlul de "Cetăţean de onoare" al municipiului Bistriţa, care ii va fi conferit joi, intr-un cadru festiv.

Balint se va alătura astfel unor alţi foşti sportivi, cum ar fi Gabriela Szabo, antrenorul Zsolt Gyongyosi, fotbalistul Viorel Moldovan şi Jean Pădureanu. Hotărărea a fost adoptată la 30 august, la propunerea primarului Vasile Moldovan, care a subliniat faptul că Balint s-a născut in judeţul Bistriţa.

URZICENI. Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a afirmat ieri că Liga I este un campionat unic, iar formaţia sa va fi lăsată să joace doar pănă la finalul turului. "Pot să pun pariu că la finalul campionatului tot Steaua, Dinamo şi Rapid vor fi in frunte. Avem un campionat special. Totul va fi bine pentru noi pănă in retur. Atunci se vor face alte jocuri şi echipele din provincie vor fi indepărtate din zona podiumului", a spus Petrescu.

CFR CLUJ. Ioan Andone a declarat că echipa sa merită să fie in fruntea clasamentului, insă a subliniat că ardelenilor le va fi greu să rămănă acolo. "Am jucat bine cu Iaşiul, dar avem in continuare probleme la finalizare. Dacă eram o echipă mare, trebuia să profităm de 30% din ocaziile pe care le-am avut. Lucrurile evoluează din ce in ce mai bine, suntem aproape de potenţialul maxim", a spus Andone.

×
Subiecte în articol: sport