x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

16 Oct 2007   •   00:00

Deşi oficialii lui Dinamo şi Nantes au declarat că s-au inţeles in principiu pentru transferul lui Claudiu Keşeru in schimbul sumei de 800.000 de euro, internaţionalul de tineret infirmă varianta. "Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo şi nici nu mă interesează momentan acest transfer.

Claudiu Keşeru nu vrea la Dinamo

Deşi oficialii lui Dinamo şi Nantes au declarat că s-au inţeles in principiu pentru transferul lui Claudiu Keşeru in schimbul sumei de 800.000 de euro, internaţionalul de tineret infirmă varianta. "Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo şi nici nu mă interesează momentan acest transfer. Poate cluburile s-au inţeles, dar eu nu vreau. Sunt conştient insă că, dacă aş juca in ţară, aş fi mai aproape de selecţionerul Victor Piţurcă", a declarat atacantul lui Nantes.

Oleg Blohin a demisionat de la naţionala Ucrainei

După eşecul cu Scoţia, scor 1-3, selecţionerul Ucrainei, Oleg Blohin, şi-a prezentat demisia. "Nu sunt sigur că federaţia ucraineană va accepta demisia mea", a declarat tehnicianul. Măine, Ucraina va intălni, pe teren propriu, Insulele Feroe. Ucraina ocupă locul 4 in grupa D.

FRANŢA. Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste din Franţa a decis să depuncteze in clasament pe divizionara secundă Bastia cu un punct, in urma scandărilor rasiste ale suporterilor la adresa lui Kebe, originar din Burkina Faso, component al echipei Libourne. La 14 septembrie, in meciul Libourne - Bastia(2-4) Kebe a fost eliminat in minutul 85, au urmat gesturi obsene la adresa fanilor corsicani, care au ripostat cu scandări rasiste.

JUNIORI. Echipa naţională de juniori Under 19 s-a făcut de răs in cadrul preliminariilor CE, fiind surclasată de naţionala Angliei, scor 0-6, in cadrul grupei a treia de calificare. Trupa pregătită de Florin Cheran a cedat şi in primul meci tot la scor, 0-4, in faţa Belgiei, ratănd orice şansă de a accede in faza următoare a competiţiei. Măine, Romănia va intălni, intr-un meci fără miză, reprezentativa Islandei, de la ora 21:45.

×
Subiecte în articol: sport