x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

17 Oct 2007   •   00:00

Meciurile pe care "roş-albaştrii" le mai au de disputat pe teren propriu in Grupa H a Ligii Campionilor, cu FC Sevilla şi cu Slavia Praga, nu suscită un interes deosebit in răndul fanilor.

STEAUA. Meciurile pe care "roş-albaştrii" le mai au de disputat pe teren propriu in Grupa H a Ligii Campionilor, cu FC Sevilla şi cu Slavia Praga, nu suscită un interes deosebit in răndul fanilor. Astfel, luni, cănd a inceput distribuirea online a pachetelor pentru cele două partide, suporterii Stelei au achiziţionat prin intermediul site-ului bitele.ro doar patru bilete, trei la peluza I şi unul la tribuna a II-a. Pe acest site mai erau disponibile ieri 1.647 de bilete.

ARSENAL. Oficialii clubului Juventus Torino sunt interesaţi de achiziţionarea mijlocaşului brazilian al formaţiei Arsenal Londra, Gilberto Silva, suma oferită fiind de peste 7 milioane de euro. Internaţionalul brazilian a jucat in doar patru partide titular pentru Arsenal in acest sezon şi este nemulţumit de statutul de rezervă, oferit de antrenorul Arsene Wenger. Silva a evoluat 17 minute in partida căştigată de londonezi, cu scorul de 1-0, la Bucureşti, contra echipei Steaua Bucureşti, in etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor.

RAPID. "Alb-vişiniii" vor disputa in această seară, de la ora 19:00, un meci amical la Titu, cu formaţia locală Electrosid.

TENIS. Andrei Pavel a fost eliminat din primul tur al turneului Masters de la Madrid, dotat cu premii in valoare de 2.082.500 de euro. Pavel a fost invins de cipriotul Marcos Baghdatis in trei seturi, 3-6, 6-4, 1-6. Pentru participarea in turul 1 al turneului din capitala Spaniei, Pavel a primit un cec in valoare de 5.930 de euro şi cinci puncte ATP.

×
Subiecte în articol: sport