x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

25 Oct 2007   •   00:00

Fostul portar Helmuth Duckadam, care a urmărit din tribună meciul FC Sevilla - Steaua, a declarat că steliştii ar trebui să fie mulţumiţi de rezultat.

Duckadam este mulţumit de rezultat

Fostul portar Helmuth Duckadam, care a urmărit din tribună meciul FC Sevilla - Steaua, a declarat că steliştii ar trebui să fie mulţumiţi de rezultat. "Să fim realişti, e diferenţă de valoare intre Steaua şi Sevilla, de cel puţin două goluri. Trebuie să acceptăm diferenţa, şi că am avut noroc. Zapata a apărat foarte bine. Steaua luptă pentru locul trei, cred că acesta a fost obiectivul de la inceput", a spus Duckadam.

Adrian Ilie: "Diferenţa s-a făcut in primele 30 de minute"

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a descoperit cheia insuccesului de la Sevilla. "Diferenţa s-a făcut in primele 30 de minute, atunci cănd Sevilla a avut un ritm foarte bun. Era greu să revenim de la 0-2, totuşi am marcat un gol. Sper să batem la Bucureşti", a spus Ilie.

CUPA ROMĂNIEI. Jucătorii echipei Sănătatea Cluj, singura din Liga a III-a calificată in optimile Cupei Romăniei, susţin că se tem de Oţelul mai mult decăt de Steaua, Dinamo şi Rapid. Sănătatea a fost repartizată in urna C pentru tragerea la sorţi a meciurilor din optimile Cupei Romăniei şi urmează să joace impotriva unei formaţii din urna A, in care se află Dinamo, Steaua, CFR Cluj, Rapid şi Oţelul. "Mi-aş dori să intălnim Steaua, pentru că este cea mai galonată echipă din campionatul nostru. Cu oricare dintre echipele din prima urnă am nimeri va fi un meci frumos şi sunt convins că, după ce am eliminat UTA, nimeni nu ne va trata de sus", a declarat patronul echipei clujene, Aurelian Ghişa. Tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei Romăniei Timişoreana va avea loc azi, de la ora 13:30, in sala Peluză de la Casa Fotbalului.

CLASAMENT FIFA. Reprezentativa Romăniei se menţine pe locul 12 in clasamentul FIFA pe luna octombrie, cu 1.086 puncte, 49 mai multe decăt in precedenta ierarhie. Olanda, adversara Romăniei in preliminariile CE din 2008, a coborăt două poziţii faţă de clasamentul din septembrie, pănă pe locul 7, cu 1.207 puncte. Celelalte adversare ale "tricolorilor" din grupa G a preliminariilor Euro 2008 ocupă următoarele poziţii: Bulgaria (locul 34, 717 puncte), Slovenia (76, 422 p), Belarus (94, 358 p), Albania (70, 455 p) şi Luxemburg (150, 132 p).

BOX. Pugilistul Ionuţ Gheorghe s-a calificat in turul al doilea al categoriei 64 kg din cadrul CM de box de la Chicago, după ce adversarul său din primul tur, venezueleanul Rafael Gonzalez, s-a retras din competiţie. Romănul il va intălni măine, in turul al doilea, pe polonezul Marcin Legowski. Campionatul Mondial contează şi pentru calificarea la Olimpiada de la Beijing. Astfel, primii opt clasaţi la categoriile mici şi medaliaţii de la categoriile grea şi supergrea vor obţine calificarea la JO 2008.

RUGBY. Echipa naţională a Argentinei, medaliată cu bronz la Cupa Mondială din Franţa, după ce a invins formaţia gazdă in finala mică, scor 34-10, a fost primită ieri, la Buenos Aires, de către şeful statului, Nestor Kirchner (foto dreapta). Preşedintele Kirchner, care s-a declarat măndru de triumful "pumelor", a primit un tricou al echipei naţionale, după care şi-a schimbat cravata cu cea a căpitanului Agustin Pichot.

FARUL - DINAMO 0-1. Intr-o restanţă din etapa a 5-a, Dinamo a invins aseară cu 1-0 pe Farul şi a urcat pe locul trei in clasamentul Ligii 1. Singurul gol al partidei a fost marcat de

Adrian Cristea (’85), printr-un şut puternic de la 25 de metri, dar intr-un moment cănd un jucător constănţean era intins pe gazon, cerănd ingrijiri medicale. Tot Cristea nimerise transversala (’74), după ce seria barelor fusese deschisă de gazde, prin Todoran (’53). In urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 23 de puncte, in timp ce Farul rămăne pe 14, cu 10 puncte. "Felicit echipa pentru cum a luptat, sunt trei puncte mari pentru Dinamo. Ii felicit pe jucătorii mei pentru că nu au dat mingea afară la faza golului.

Regulamentul UEFA spune că mingea se dă in afară numai după incheierea fazei. Nu cred

că era o accidentare aşa gravă incăt să se oprească jocul", a declarat după meci antrenorul dinamovist, Walter Zenga.

×
Subiecte în articol: sport