x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

03 Ian 2008   •   00:00

Atacantul echipei Fiorentina Adrian Mutu, clasat pe locul 6 in topul celor mai buni fotbalişti din Serie A in anul 2007, este dorit de AS Roma, care a făcut o ofertă de 20 de milioane de euro.

Roma insistă pentru Adi Mutu

Atacantul echipei Fiorentina Adrian Mutu, clasat pe locul 6 in topul celor mai buni fotbalişti din Serie A in anul 2007, este dorit de AS Roma, care a făcut o ofertă de 20 de milioane de euro. In ciuda acestei sume, preşedintele grupării "viola", Andrea Della Valle, nici nu vrea să audă de o eventuală plecare a internaţionalului romăn: "La Fiorentina, contractele se respectă pănă la capăt. Mutu nu va pleca nicăieri, indiferent de ofertă".

Ladislau Bölöni a cucerit Cupa Campionilor Golfului

Echipa din Emiratele Arabe Unite Al Jazira, pregătită de Ladislau Bölöni, a cucerit in premieră Cupa Campionilor Golfului. Invinsă in prima manşă a finalei de Al Ittifaq (Arabia Saudită), 0-2, Al Jazira a refăcut handicapul in retur şi s-a impus la penalty-uri, scor 7-6.

TENIS. Anul 2008 a inceput prost pentru tenisul romănesc. Astfel, Andrei Pavel a pierdut in primul tur al turneului de la Doha (Qatar), scor 6-1, 2-6, 0-6, in faţa germanului Rainer Schuelter, favorit numărul 5. De asemenea, coechipierul de Cupa Davis al "Cneazului", Victor Hănescu, a cedat tot in primul tur la Adelaide (Australia), 3-6, 6-4, 5-7, in faţa francezului Jo-Wilfried Tsonga.

RAPID. Antrenorul Mircea Rednic aştepta aseară un răspuns decisiv de la oficialii grupării belgiene FC Bruges in privinţa transferului atacantului Ibrahim Salou. Tehnicianul se află de două zile in Belgia, iar ghanezul şi-a dat acordul de principiu pentru a veni la Rapid. "Impresarul meu se ocupă de toate amănuntele. Imi doresc acest transfer", a declarat Salou.

SaRITURI. Gregor Schlierenzauer a căştigat etapa a doua a Turneului celor 4 Trambuline, desfăşurată in Germania, la Garmisch-Partenkirchen. Deşi după prima sesiune se afla doar pe locul 6, austriacul a reuşit o săritură de senzaţie in manşa secundă, 141 de metri, şi, cu un total de 274,4 metri, i-a depăşit pe finlandezul Janne Ahonen şi pe germanul Michael Nuemayer.

ANGLIA. In etapa a 21-a din "Premiership", Chelsea a reuşit să se impună intr-un derby al Londrei, 2-1, pe terenul celor de la Fulham. Gazdele au deschis scorul prin Murphy, insă gruparea patronată de Roman Abramovici a intors rezultatul prin reuşitele lui Kalou şi Michael Ballack. Intr-un alt meci, liderul Manchester United a trecut, 1-0, de Birmingham City.

POLI TIMIŞOARA. După ce oficialităţile locale au refuzat să sponsorizeze gruparea de pe Bega, preşedintele Marian Iancu a anunţat că va părăsi gruparea pe care o conduce de trei ani. "Am investit 30 de milioane, iar domnul Ostaficiuc spune că avem datorii. Il vom acţiona in judecată. Nu permit nimănui să-şi bată joc de acest club. Am făcut o propunere decentă, căte 6 milioane, aşa mi se pare normal", a declarat Iancu.

×
Subiecte în articol: sport