x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

09 Ian 2008   •   00:00

Anunţat ca sigur de patronul Gigi Becali, transferul în Ghencea al nigerianului Dino Eze de la Gloria Buzău nu este atât de sigur. Din câte se pare, roş-al­baştrii îl vor pe african doar sub formă de împrumut, pentru şase luni, dar buzoienii nu agreează mutarea, pentru că jucătorului îi expira contractul exact în şase luni şi riscă să îl piardă gratis.

 

 

Dino Eze, la schimb cu Cristocea şi Croitoru?

 

 

Anunţat ca sigur de patronul Gigi Becali, transferul în Ghencea al nigerianului Dino Eze de la Gloria Buzău nu este atât de sigur. Din câte se pare, roş-al­baştrii îl vor pe african doar sub formă de împrumut, pentru şase luni, dar buzoienii nu agreează mutarea, pentru că jucătorului îi expira contractul exact în şase luni şi riscă să îl piardă gratis. Antrenorul Gloriei, Ştefan Stoica, a declarat că i-ar vrea în schimb pe Cristocea şi Croitoru.

 

 

 

Cosmin Olăroiu a revenit în lupta pentru titlu

 

 

După un început mai slab în campionatul Arabiei Saudite, Al-Hilal, pregătită de Cosmin Olă­roiu, a revenit în lupta pentru ti­tlu. După 1-0 în deplasare, cu Al-Wahda, formaţia condusă de teh­nicianul român, cu două meciuri mai puţin, a urcat pe locul 3, la 5 puncte de liderul Al-Ittihad.

 

 

RUGBY. Membrii Consiliului Director al Federaţiei Române de Rugby au decis ca antrenorul Mircea Paraschiv să fie numit în funcţia de manager al echipei naţionale. Paraschiv îl va înlocui astfel pe Tudor Constantin, care a demisionat săptămâna trecută, deoarece nu a fost de acord cu prezenţa în staff-ul tehnic al echipei naţionale a unor persoane pe care le-a catalogat ca fiind incompetente.

 

FRANŢA. Preşedintele şi vicepreşedintele clubului AJ Au­xerre, Jean-Claude Hamel şi Ge­rard Bourgoin, au negat informaţiile conform cărora se află în tratative cu gruparea PSV Eindhoven pentru cedarea fundaşului Gabriel Tamaş (foto). “Sunt doar zvonuri care apar de nicăieri”, a spus Hamel, în timp ce Bourgoin a precizat: “Ziarele pot scrie ce vor, dar în acest caz nu este nimic adevărat. Oficialii de la PSV nu ne-au contactat”.

 

VOLEI. Preşedintele Fede­raţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan, este convins că reprezentativa feminină a României poate obţine un rezultat istoric la turneul preolimpic de la Halle. “Faţă de anii precedenţi, avem o echipă mult mai bună, cu jucătoare care cresc de la an la an şi am mare încredere în ele. Jucătoarele au ajuns la maturitate din punct de vedere psihic şi sportiv şi pot obţine un rezultat istoric”, a spus Vişan. Reprezentativa României va evolua în perioada 15-20 ianuarie în ulti­mul turneu continental preolimpic, fiind repartizată în grupa A, alături de Croaţia, Serbia şi Rusia.

 

“U” CRAIOVA. Patronul Adrian Mititelu a anunţat că lucrările de modernizare a gazonului de pe Stadionul “Ion Oblemenco” au fost amânate până în aprilie, din cauza stratului de zăpadă care măsoară 50 de centimetri. “Am sperat că vom avea o iarnă ca cea de anul trecut, dar zăpada ne face probleme mari. Sperăm să însămânţăm noul gazon undeva la mijlocul lui aprilie, pentru a intra pe el la începutul sezonului viitor”, a spus Mititelu.

×
Subiecte în articol: sport