x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

11 Ian 2008   •   00:00

Victor Piţurcă a ocupat locul 18, cu 14 puncte, în clasamentul selecţionerilor pe anul 2007, întoc­mit de Federaţia Interna­ţio­nală de Istorie şi Statistică a Fotbalului.

Piţi, al 18-lea selecţioner în 2007

 

 

Victor Piţurcă a ocupat locul 18, cu 14 puncte, în clasamentul selecţionerilor pe anul 2007, întoc­mit de Federaţia Interna­ţio­nală de Istorie şi Statistică a Fotbalului. Cel mai bun selecţioner al anului trecut a fost Carlos Dunga (Brazilia). Antrenorii adversarelor României în grupa C de la Euro 2008, Raymond Domenech (Franţa), Roberto Donadoni (Italia) şi Marco van Basten (Olanda), ocupă locurile 8, 9, respectiv 17, cu 40, 38, respectiv 19 puncte.

 

 

 

Corvino spune că Mutu e netransferabil de la Fiorentina

 

 

Directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat că în această iarnă nu se va lua în discuţie nici o ofertă venită pentru portarul Sebastian Frey şi pentru atacantul Adrian Mutu, informează Gazzetta dello Sport. “Nimeni nu se atinge de ei”, a spus Corvino.

 

 

AUTOMOBILISM. Guvernul din Chile a anunţat că este dispus să găzduiască Raliul Dakar, anulat în acest an, fără să excludă varianta unei organizări în comun cu Argentina, o altă candidată care şi-a manifestat dorinţa în acest sens. În schimb, presa spaniolă scrie că în acest an ar putea fi or­ga­nizată o cursă asemănătoare, care să treacă prin Ungaria, Ro­mâ­nia şi chiar foste ţări sovietice.

 

SPANIA. Jucătorii lui Real Madrid vor primi câte 20.000 de euro pentru victoria din derby-ul cu FC Barcelona. Potrivit cotidia­nului Marca, preşedintele Ramon Calderon a decis să acorde prima, deoarece a fost extrem de încântat de acest succes, fotbaliştii antrenaţi de Bernd Schuster urmând a împărţi circa o jumătate de milion de euro. Real Madrid a învins în deplasare pe FC Barcelona cu 1-0, la 23 decembrie 2007, prin golul lui Julio Baptista.

 

ANGLIA. Jucătorul lui Bolton Wanderers, Nicolas Anelka, va deveni cel mai scump fotbalist din lume dacă va fi achiziţionat de Chelsea, va­loarea totală a transferurilor francezului în întreaga sa carieră urmând să ajungă la 86,5 milioane de lire sterline (115,4 milioane de euro). În prezent, cel mai scump jucător din lume din punct de vedere al valorii cumulate a transferurilor sale este Juan Sebastian Veron (77,2 milioane de lire sterline).

 

TENIS. Monica Niculescu s-a calificat în turul doi al califi­că­rilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Niculescu a învins-o pe japoneza Akiko Yonemura, scor 6-1, 7-5, şi va juca în etapa următoare a competiţiei cu britanica Anne Keothavong. Cealaltă româncă din calificări, An­da Perianu, a fost învinsă de ja­poneza Seiko Okamoto, cu 6-4, 6-3.

×
Subiecte în articol: sport