x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

04 Mar 2008   •   00:00

Reprezentativa României de futsal va disputa barajul de calificare la Campionatul Mondial, care se va desfăşura în perioada 30 septembrie – 19 octombrie în Brazilia.

Baraj pentru CM de futsal

 

 

Reprezentativa României de futsal va disputa barajul de calificare la Campionatul Mondial, care se va desfăşura în perioada 30 septembrie – 19 octombrie în Brazilia. În ultimul meci al turneului desfăşurat la Buzău, tricolorii au învins Belgia, scor 4-3, terminând grupa pe poziţia secundă. “În baraj pornim cu şansa a doua”, a declarat antrenorul Zoltan Jakab. Adversarul se va alege miercuri, la Nyon, dintre Spania, Italia, Portugalia, Ucraina, Rusia şi Cehia.

 

 

 

Dumitru Dragomir: “Greşeli foarte grave de arbitraj!”

 

 

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a criticat dur arbitrajele din etapa a 21-a din Liga 1: “Sunt pentru delegarea prin tragere la sorţi. La Galaţi şi la Steaua, Ovidiu Haţegan şi Alexandru Tudor au făcut greşeli impardonabile, însă mai multe nu comentez”.

 

 

PANDURII. După eşecul cu Universitatea Craiova, 0-1, antrenorul gorjenilor, portughezul Joaquim Teixeira, a fost demis ieri, după doar două etape pe banca Pandurilor şi un meci în Cupă. “Am considerat că echipa nu mai are potenţial şi că putem totuşi evita retrogradarea. Am luat decizia să renunţăm la

Teixeira”, a declarat preşedintele Marin Condescu. Până la numirea unui nou tehnician, echipa va fi pregătită de “secundul” Florin Bejinaru, care, după meciul cu Craiova, ar fi fost bătut la vestiare de jucătorii străini din lot.

 

 

GLORIA BUZĂU. Suporterul buzoian care a intrat pe teren la finalul meciului Gloria Buzău – Poli Iaşi (1-1), iar apoi, potrivit mărturiei antrenorului moldovenilor, Ionuţ Popa, l-a ameninţat cu un pistol la vestiare pe atacantul Andrei Cristea, a fost identificat. Pentru fapta comisă, Voicilă Valentin (30 de ani) a fost amendat cu 1.000 de lei şi a primit interdicţie de a mai intra pe stadioane timp de doi ani.

 

 

DINAMO. Preşedintele executiv al “câinilor”, Cristi Borcea, a precizat că, în situaţia în care nu se va obţine calificarea într-o cupă europeană, Cornel Ţălnar şi Cornel Dinu vor fi îndepărtaţi. “La titlu nu mai avem nici o şansă, asta e clar. Însă sperăm să prindem un loc de Europa, în caz contrar conducerea tehnică va pleca”, a spus oficialul dinamovist.

×
Subiecte în articol: sport