x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

05 Mar 2008   •   00:00

Clubul UTA a depus o sesizare la FRF prin care îl acuză pe observatorul Cristian Dulca (foto), fost director executiv adjunct al Universităţii Cluj, că a încercat să-l mituiască pe fundaşul Alin Chiţa înaintea meciului cu “şepcile roşii”.

Dulca a vrut să-l mituiască pe arădeanul Chiţa

 

 

Clubul UTA a depus o sesizare la FRF prin care îl acuză pe observatorul Cristian Dulca (foto), fost director executiv adjunct al Universităţii Cluj, că a încercat să-l mituiască pe fundaşul Alin Chiţa înaintea meciului cu “şepcile roşii”. Comisia de Disciplină va judeca azi cazul, iar dacă va fi găsit vinovat, Dulca va fi exclus din corpul observatorilor. Chiţa a evoluat pe toată durata partidei “U” Cluj – UTA, scor 2-2.

 

 

 

Sorin Cârţu  a rămas antrenorul principal al Daciei Mioveni

 

 

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, l-a convins pe antrenorul principal al Daciei, Sorin Cârţu, să revină asupra deciziei de a demisiona pe care tehnicianul o luase după meciul pierdut cu Dinamo, scor 1-2. Sorinaccio a condus ieri şedinţa de pregătire a argeşenilor.

 

 

CUPA ROMÂNIEI. Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc vineri, de la ora 13:30, în Sala “Nicole Dobrin” de la Casa Fotbalului. În urna A se va afla echipa CFR Cluj, din urna B urmând să facă parte celelalte formaţii calificate, Unirea Urziceni, Dacia Mioveni şi Gloria Buzău. Semifinalele se vor desfăşura într-o singură manşă, sistem eliminatoriu, la 16 aprilie. Finala este programată la 10 mai, pe Stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamţ.

 

 

STEAUA. Valorosul atacant peruan al Stelei, Andres Mendoza, a dezvăluit ieri câteva din elementele tactice ale jocului său în Ghencea: “Am jucat la mijloc pe acest post şi la FC Bruges, Marseille şi Metalurg Doneţk, acum fac faza defensivă mai des. Dică trece pe dreapta, eu pe centru, să închid la mijloc. Asta e cheia jocului, să existe tot timpul mişcare la mijlocul terenului, să schimb poziţiile foarte des cu Dică şi cu Dayro Moreno”, a spus Mendoza.

 

 

ECHIPA NAŢIONALĂ. Selecţionerul Victor Piţurcă a vorbit ieri despre lotul pentru Euro 2008. “În lot se vor afla cei mai valoroşi jucători ai României şi, bineînţeles, cei mai în formă la momentul respectiv. Nu e vorba despre răsplată, pentru că nu se face echipa naţională după răsplată. Să nu creadă cineva că se trăieşte din amintiri. Să fie sănătoşi cei care vor fi nemulţumiţi!”

×
Subiecte în articol: sport