x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

06 Mar 2008   •   00:00

Internaţionalul român al lui Internazionale Milano, Cristi Chivu , a fost supus marţi unor examene complexe la o cli­nică particulară, medicii fiind optimişti în privinţa stării sale de sănătate.

Chivu poate reveni cu Liverpool

 

 

Internaţionalul român al lui Internazionale Milano, Cristi Chivu , a fost supus marţi unor examene complexe la o cli­nică particulară, medicii fiind optimişti în privinţa stării sale de sănătate. “În absenţa unor leziuni grave la umărul stâng, există şanse mari să-l vedem în teren pe Chivu la partida cu Liverpool, de marţea viitoare, din Liga Campionilor. Totul depinde de capacitatea sa de a suporta durerile”, a scris agenţia “Sports”.

 

 

 

 

Radu Ştefan va fi achiziţionat definitiv de Lazio Roma

 

 

Conform presei italiene, La­zio Roma va achita la finele se­zo­nului cele 4,2 milioane de euro pentru achiziţionarea defi­nitivă a dinamovistului Radu Ştefan . “Având în vedere po­ten­ţi­a­lul acestui tânăr, este greu de crezut că Lazio va re­nun­ţa la Radu”, a titrat “ll Tiempo”.

 

 

 

 

TENIS. Victor Hănescu a ra­tat calificarea în turul secund al turneului de la Las Vegas, dotat cu premii în valoare de 436.000 de dolari. Tenismanul român a fost învins în trei seturi, 2-6, 6-4, 7-6, de australianul Chris Guccione, jucător venit din calificări. Hă­nes­cu va încasa un cec în valoare de 4.000 de dolari dar, în schimb, nu va primi nici un punct ATP.

 

 

“U” CRAIOVA. Atacantul Ciprian Tănasă a ţinut ieri să le ceară scuze suporterilor pentru jocul său din ultima perioadă. “Recunosc că nu trec printr-o formă prea bună. Simt şi văd şi eu că nu evoluez aşa cum lumea se aşteaptă, dar sper să îmi revin cât mai curând. Şi cu Pandurii am jucat slab, am atins mingea doar de două ori, însă nici nu am avut baloane utile”, a spus Tănasă. (Mario Morcov)

 

CEAHLĂUL. Preşedintele de onoare al grupării nemţene, Gheorghe Ştefan, a anunţat că nu se mai retrage din fotbal. Mai mult, cel poreclit “Pinalti” are proiecte de viitor. “Voi rămâne alături de Ceahlăul şi am demarat deja tratativele pentru aducerea de noi investitori. Nu mai vreau să ne chinuim an de an pentru evitarea retrogradării”, a declarat Ştefan.

 

ANTRENORI. Antrenorul echipei saudite Al-Hilal, Cosmin Olăroiu, ar putea trece pe banca tehnică a rivalilor de la Al-Ittihad, care momentan conduc în clasament cu 46 de puncte, cu 7 mai multe decât Al-Hilal. Deşi este acuzat de presă că practică un joc mult prea defensiv, tehnicianul român are şanse de a-l înlocui pe actualul antrenor al celor de la Al-Ittihad, brazilianul Estevam Soares. “Domnul Olăroiu i-a cerut agentului său să trateze eventualitatea preluării băncii tehnice a lui Al-Ittihad”, scrie presa saudită.

×
Subiecte în articol: sport