x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

07 Mar 2008   •   00:00

Sezonul viitor începe la 26 iulie

 

 

&a

Sezonul viitor începe la 26 iulie

 

 

Şedinţa de ieri a Comitetului Executiv al FRF, prezidată de preşedintele Mircea Sandu, a decis ca sezonul 2008 – 2009 să debuteze la 26 iulie, turul urmând a se încheia la 28 noiembrie. Partea secundă a viitoarei ediţii de campionat se va desfăşura în perioada 28 februarie 2009-13 iunie 2009. De asemenea, “şaisprezecimile” Cupei României, în care vor intra şi echipele din Liga 1, se vor disputa la 15 octombrie, iar finala în ziua de 17 iunie.

 

 

 

Lucian Bute readuce azi acasă centura cu diamante

 

 

Campionul mondial la box profesionist, Lucian Bute, va reveni azi în România, sportivul fiind aşteptat să sosească la Aeroportul Internaţional Henri Coandă în jurul orei 13:00. Bute va fi primit cu onorurile rezervate demnitarilor, el urmând să fie întâmpinat la Salonul Oficial.

 

 

“U” CRAIOVA. Mijlocaşul Andrei Ionescu a declarat ieri că formaţia din Bănie poate cuceri cel puţin un punct în meciul de sâmbătă de la Urziceni, contra Unirii. “Este important faptul că întâlnim o echipă bună, care nu refuză jocul. Ne simţim mai bine în faţa unor astfel de formaţii decât a uneia precum Pandurii, care a făcut doar anti-joc la Craiova. Nu pot să spun că batem sigur la Urziceni, dar măcar un punct putem să luăm”, a spus Ionescu. (Mario Morcov)

 

 

ATLETISM. De astăzi şi până duminică, la Valencia are loc a 12-a ediţie a CM de atletism în sală, la care România este reprezentată de 13 sportivi. În condiţiile în care din lotul tricolor lipsesc Marian Oprea şi Ionela Târlea, ambii cu probleme de sănătate, atleţii noştri au drept obiectiv cucerirea unei medalii. O altă candidată la podium, Anca Heltne, a patra performeră mondială a anului la aruncarea greutăţii, a suferit o entorsă la gleznă la primul antrenament pe pământ spaniol, participarea ei la concurs fiind incertă.

 

 

RUGBY. Antrenorul echipei naţionale de rugby a României, Marin Moţ, a declarat ieri că se teme de meciul cu Portugalia: “Mă aştept la un meci destul de dificil. Probabil că victoria pe care am avut-o acum câteva luni la ei ne dă acest ascendent, însă îmi este teamă de viteza portughezilor şi de faptul că nu au absolut nimic de pierdut, aşa că vin la Bucureşti să-şi vândă scump pielea”.

 

 

 

 

DINAMO. Andrei Mărgăritescu a declarat ieri că Dinamo trebuie să pregătească fiecare meci ca pe unul decisiv, din cauza locului 6 ocupat în prezent. “Va fi un meci greu la Constanţa, dar sper să ne impunem. Noi suntem cei care trebuie să aducă echipa acolo unde îi este locul”, a spus Mărgăritescu, referindu-se la meciul care va avea loc duminică, cu Farul.

×
Subiecte în articol: sport