x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

12 Mar 2008   •   00:00

Fostul internaţional român Mihai Tararache , în prezent la formaţia germană MSV Duisburg, a pus capăt carierei jucătorului german Stefan Beinlich, de 36 de ani, de la Hansa Rostock.

Tararache a terminat un fotbalist

 

 

Fostul internaţional român Mihai Tararache , în prezent la formaţia germană MSV Duisburg, a pus capăt carierei jucătorului german Stefan Beinlich, de 36 de ani, de la Hansa Rostock. În minutul 36 al partidei de sâmbăta trecută dintre cele două formaţii, Tararache a intrat dur la Beinlich, distrugându-i efectiv genunchiul. “Acum este clar. Beinlich nu va mai putea juca fotbal niciodată. Românul i-a pus capăt carierei”, a scris cotidianul Bild.

 

 

 

Olandezul Guus Hiddink anunţă lotul Rusiei abia la 18 martie

 

 

Antrenorul Rusiei, Guus Hiddink , va anunţa lotul pentru meciul amical cu România, doar cu o săptămână înainte. “Având în vedere că este un meci de verificare, voi comunica lotul după prima etapă de campionat, la 17 sau 18 martie”, a declarat tehnicianul olandez.

 

 

 

CUPA UEFA – Contra e favorit

 

 

În această seară va avea loc al doilea duel între Cosmin Contra şi Laszlo Sepsi, după ce, în tur, Getafe a învins-o pe Benfica, chiar la Lisabona, cu 2-1. Cei doi fotbalişti români au fost convocaţi pentru acest meci şi au şanse mari să fie din nou titulari, ca şi în urmă cu o săptămână. După demisia lui Jose Antonio Camacho, secundul Fernando Chalana va conduce de pe bancă echipa lusitanilor în această seară şi se va ocupa de echipă până la numirea unui alt antrenor principal. Fiorentina joacă în Anglia tot fără Mutu.

 

 

 

Optimi (manşa secundă)

 

 

Azi

18:30 Zenit – Marseille (în tur 1-3)       

18:45 Hamburg – Leverkusen (0-1)

21:45 Bayern – Anderlecht (5-0)

21:45 Everton – Fiorentina (0-2)

SportKlub, Boom Sport

21:45 Eindhoven – Tottenham (1-0)

Sport.ro

22:00 Getafe – Benfica Lisabona (2-1)

Telesport

 

Mâine

21:30 Werder Bremen – Glasgow Rangers (0-2)

Sport.ro

22:00 Sporting – Bolton (1-1)

×
Subiecte în articol: sport