x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 12 iunie 2007

Info sport 12 iunie 2007

12 Iun 2007   •   00:00

Tamaş va fi amendat de Celta Vigo

Gabriel Tamaş va fi sancţionat de conducerea clubului Celta Vigo, deoarece a lipsit de la două antrenamente după meciul naţionalei cu Slovenia. Potrivit presei iberice, Tamaş a absentat, deoarece nu a reuşit să prindă avionul care urma să-l ducă de la Paris in Spania. Cotidianul AS a menţionat că antrenorul Hristo Stoicikov a amănat antrenamentul de joi pentru a putea conta şi pe prezenţa lui Tamaş, care nu a mai ajuns insă la şedinţa de pregătire.

Viorel Moldovan este director sportiv la Rapid

Atacantul Viorel Moldovan, care s-a retras din activitate, a fost ieri instalat in funcţia de director sportiv al grupării de sub Podul Grant. "Vio va fi responsabil de toate transferurile pe care le va face Rapid de acum inainte", a spus directorul general Constantin Zotta.

"U" CRAIOVA. Antrenorul Gheorghiţă Geolgău a renunţat la conducerea tehnică a echipei de juniori a clubului, după ce a remizat cu Oţelul Galaţi in primul meci al turneului semifinal ce se desfăşoară la Craiova. Pentru ultimele două meciuri ale turneului, cu Unirea Urziceni şi FC Braşov, antrenor va fi Florin Cioroianu. Geolgău va rămăne la dispoziţia clubului, cel mai probabil in funcţia de scouter.

TENIS. Raluca Ioana Olaru a urcat 43 de poziţii in clasamentul WTA după ce a ajuns pănă in turul 3 la Roland Garros. Olaru ocupă acum locul 79, cu 378 de puncte, in timp ce Edina Gallovits a urcat 13 poziţii şi se află pe locul 91, cu 337 de puncte. La masculin, Andrei Pavel şi Victor Hănescu au coborăt căte zece poziţii şi ocupă in prezent locul 105 (20 de puncte), respectiv 163 (5 puncte), in clasamentul ATP din acest sezon. In schimb, Pavel este mai bine cotat in ierarhia la dublu, unde se clasează pe locul 28.

FRF. Comitetul Executiv al Federaţiei Romăne de Fotbal, care va avea loc astăzi, de la ora 10:00, la Casa Fotbalului, are pe ordinea de zi punerea in executare a decizie TAS privind palmaresul echipei Poli Timişoara.

DINAMO. Fundaşul Valentin Năstase (foto) a declarat ieri că nu a cerut să i se garanteze postul de titular in momentul in care a decis să revină in Şoseaua Ştefan cel Mare. "Moţi şi Radu Ştefan sunt doi fundaşi de mare clasă, doi apăratori excelenţi, care pot juca la orice echipă mare din Europa. Deci, voi avea de tras pentru a evolua titular şi nu mă voi supăra dacă voi fi rezervă", a spus Năstase pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

CFR CLUJ. Fotbalistul Alin Minteuan a devenit tată pentru a doua oară duminică seară. Soţia sa Anca a născut o fetiţă, Carla Maria, care a avut la naştere patru kilograme. "Am avut emoţii foarte mari, iar acum sunt foarte fericit", a declarat Minteuan, care mai are un băieţel, Bogdan Alin, in vărstă de 4 ani.

×
Subiecte în articol: sport