x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

24 Mar 2008   •   00:00

SC Miercurea Ciuc a câştigat pentru a zecea oară în istorie şi a doua oară consecutiv titlul naţional, după ce a învins în finală, cu scorul general de 4-0, pe HC Csikszereda. În ultima partidă, ciucanii s-au impus cu 3-0.

HOCHEI. SC Miercurea Ciuc a câştigat pentru a zecea oară în istorie şi a doua oară consecutiv titlul naţional, după ce a învins în finală, cu scorul general de 4-0, pe HC Csikszereda. În ultima partidă, ciucanii s-au impus cu 3-0. Cele două echipe au participat în acest an şi la campionatul Ungariei, în care Csikszeredaa ocupat locul secund, urmată de SC Miercurea Ciuc.

 

 

 

ITALIA. Atacantul echipei Genoa, Marco Borriello, cel mai bun marcator din Serie A, cu 17 goluri, a fost convocat de selecţionerul  Roberto Donadoni pentru meciul amical cu Spania, programat miercuri, la Elche. În schimb, Alessandro Del Piero a fost lăsat în afara lotului, la fel ca şi Filippo Inzaghi sau Alberto Gilardino. De remarcat revenirea portarului Gianluigi Buffon şi a mijlocaşilor Gennaro Gattuso şi Mauro Camoranesi, care au lipsit de la ultima partidă din cauza unor accidentări. Meciul cu Spania este ultimul amical înainte ca Donadoni să anunţe lista de 23 de jucători pentru Euro 2008.

 

 

TENIS. Americanul Mardy Fish, numărul 98 mondial, a furnizat surpriza turneului de Masters Series de la Indian Wells, reuşind să-l învingă în semifinale pe principalul favorit, elveţianul Roger Federer, cu scorul de 6-3, 6-2. În cealaltă semifinală, sârbul Novak Djokovic a dispus cu 6-3, 6-2 de spaniolul Rafael Nadal, favoritul numărul doi şi câştigătorul de anul trecut.

 

 

 

HANDBAL. Reprezentativa feminină a României a câştigat turneul de calificare la CM de tineret, desfăşurat la Buzău, asigurându-şi participarea la faza finală, care va avea loc în Macedonia. În meciul decisiv, fetele noastre au învins Austria cu scorul de 30-26, după ce anterior dispuseseră cu 35-18 de Bosnia-Herţegovina şi cu 40-27 de Portugalia. Naţionala de seniori a suferit două înfrângeri în Cupa Pannon, care are loc la Miskolc, 36-37 cu Slovenia şi 24-26 cu Ungaria.

×
Subiecte în articol: sport