x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport

Info sport

03 Apr 2008   •   00:00

Arbitrul Alexandru Deaconu, considerat “omul momentului” după ce a oprit derby-ul Rapid – Steaua în minutul 73, la scorul de 1-0 pentru giuleşteni, a fost delegat sâmbătă la o partidă din Liga 2.

Deaconu, delegat la Giurgiu

 

 

Arbitrul Alexandru Deaconu, considerat “omul momentului” după ce a oprit derby-ul Rapid – Steaua în minutul 73, la scorul de 1-0 pentru giuleşteni, a fost delegat sâmbătă la o partidă din Liga 2. Comisia de Arbitri a decis ca Deaconu să oficieze la meciul Dunărea Giurgiu – FC Botoşani, din Seria I. De asemenea, tot în eşalonul secund au mai fost trimişi şi alţi “centrali” din lotul A, printre care Sebastian Colţescu, Ionel Ivan şi Marius Martiş.

 

 

 

Internaţionalul Gabi Tamaş se află pe lista Sampdoriei

 

 

Conform cotidianului Il Secolo XIX, internaţionalul român al echipei Auxerre, Gabi Tamaş, este dorit de Sampdoria Genova. “Tamaş este una dintre ţintele Sampdoriei. Costă 3 milioane de euro, are 24 de ani şi este titular în naţionala României”, a scris sursa citată.

 

 

STEAUA. Fostul mijlocaş la închidere al “roş-albaştrilor” Sorin Paraschiv, în prezent la formaţia Rimini, din liga a doua italiană, crede că Steaua are şanse foarte mari să câştige campionatul. “Lăcătuş e capabil să aducă titlul în Ghencea, fiindcă Steaua este o echipă experimentată şi poate recupera cele trei puncte care o separă în acest moment de CFR Cluj. Nu putem spune că ardelenii sunt deja campioni, chiar dacă au câştigat meciul cu Dinamo”, a declarat Paraschiv.

 

 

 

CFR CLUJ. După Poli Timişoara, gruparea din Gruia doreşte şi ea să-l achiziţioneze pe atacantul Dorin Goga, de la concitadina Universitatea Cluj. Antrenorul liderului la zi al Ligii 1, Ioan Andone, nu a ascuns acest lucru. “Îmi place foarte mult acest jucător, fiindcă e unul de excepţie”, a spus “Fălcosul”. În schimbul lui Dorin Goga (24 de ani), CFR Cluj este dispusă să ofere 1,2 milioane de euro şi un anumit procent dintr-un transfer ulterior. În iarnă, “U” Cluj a refuzat oferta de un milion de euro a lui Poli Timişoara.

 

 

 

RAPID. Casa de avocatură “Boştină şi Asociaţii” a infirmat ieri speculaţiile apărute în presă cu privire la faptul că Fathi Taher nu ar fi intrat încă în posesia celor 58% din acţiunile clubului giuleştean. “Tranzacţia este încheiată, doar că punerea în aplicare a termenilor şi a clauzelor contractuale reprezintă un proces a cărui durată este determinată de reglementările legale în vigoare”, a anunţat casa de avocatură care l-a reprezentat pe Taher.

 

 

 

GERMANIA. Farsa de 1 aprilie pe care le-a făcut-o cititorilor săi cotidianul german Stuttgarter Nachtrichten l-a avut ca subiect principal pe atacantul român al echipei VfB Stuttgart, Sergiu Radu. Astfel, publicaţia respectivă a anunţat în Ziua Mondială a Păcălelilor că “Schijă” a fost împrumutat gratis de campioana Germaniei, până la finalul sezonului, la Stuttgarter Kicker, grupare din al treilea eşalon. Ieri, în ediţia sa online, Stuttgarter Nachtrichten a precizat că totul a fost o glumă de 1 aprilie.

×
Subiecte în articol: sport