x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 13 octombrie 2007

Info Sport 13 octombrie 2007

de Jurnalul National    |    13 Oct 2007   •   00:00
Info Sport 13 octombrie 2007
Sursa foto: ROBERTO SALCEANU/

"U" CLUJ. După ce nu s-au inţeles cu Mihai Stoichiţă, oficialii clujeni sunt aproape de a bate palma cu Gigi Mulţescu

RUGBY. In această seară se dispută prima semifinală a Cupei Mondiale la rugby, intre Anglia şi Franţa, echipe ce au produs marile surprize din "sferturi", cănd au eliminat două dintre favorite, Australia, respectiv Noua Zeelandă. Partida va avea loc la Paris, pe stadionul "Stade de France", de la ora 22:00. Cealaltă semifinală, Africa de Sud - Argentina, se va juca măine seară, pe acelaşi stadion şi de la aceeaşi oră. Ambele meciuri vor fi transmise in direct de TVR2.

TINERET. In vederea partidei dintre reprezentativele de tineret ale Romăniei şi Franţei, programată miercurea viitoare la Iaşi, in preliminariile CE din 2009, vor fi puse in vănzare 5.000 de bilete. Acestea vor fi repartizate la tribune şi vor costa 70.000 de lei vechi. Distribuirea tichetelor se va face zilnic, incepănd de astăzi, la stadionul din Copou.

"U" CLUJ. După ce nu s-au inţeles cu Mihai Stoichiţă, oficialii clujeni sunt aproape de a bate palma cu Gigi Mulţescu (foto), care urmează să preia conducerea tehnică a "şepcilor roşii". Acesta a corfirmat tratativele: "In principiu, ne-am inţeles. Voi semna pănă la finele acestui sezon. Imi doresc să realizez obiectivul şi să rămănem in Liga1, deşi va fi foarte greu. Dar o să-l realizez", a declarat Mulţescu.

"U" CRAIOVA. Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a lăsat de inţeles faptul că este posibil să dea curs unei oferte de a antrena in zona Golfului. "E posibil să plec peste căteva săptămăni, sunt multe echipe din zona unde am mai antrenat care doresc alt tehnician. Dacă oferta este interesantă, cu siguranţă plec, i-am explicat asta şi lui Adrian Mititelu. Nu cred că mi se potriveşte ceea ce fac acum", a declarat fosta mare glorie a "Craiovei Maxima". Noul director executiv-adjunct, in persoana fostului nostru coleg de la Jurnalul Naţional, Vicenţiu Neagoe, va avea o intălnire cu liderii galeriei.

×
Subiecte în articol: sport