x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 14 iunie 2007

Info sport 14 iunie 2007

14 Iun 2007   •   00:00

"Valvis e un personaj grobian"
Intr-un material publicat pe blogul său, George Copos a scris că acţionarul Jean Valvis  este preocupat doar de avantajele de imagine pe care i le aduce clubul giuleştean. "Nu pot evita acest personaj grobian şi insolent. Este regretabil faptul că oameni remarcabili din Clubul Aristocratic sunt puşi in situaţia jenantă de a deveni coproprietari pe o singură acţiune, pentru că atăt dispune domnul Valvis in momentul de faţă la Rapid", a spus Copos.

Cyril Thereau a anunţat că nu se mai intoarce la Steaua
Atacantul Stelei, Cyril Thereau, a declarat că nu se va prezenta la reunirea lotului din 15 iunie: "Imi pare rău pentru fani, insă nu voi face deplasarea in cantonamentul de la Valencia. Nu voi merge nici la stagiul de pregătire din Austria. Imi voi incerca norocul in altă parte".

RUGBY. Internaţionalul romăn Bogdan Bălan şi-a prelungit contractul cu formaţia franceză Montauban. Potrivit directorului general al grupării franceze, Pierre Belloc, inţelegerea cu pilierul romăn a fost prelungită cu incă două sezoane. Bălan face parte din naţionala Romăniei, care participă in aceste zile la IRB Nations de la Bucureşti.

Â

ECHIPA NAŢIONALĂ. Romănia a urcat trei poziţii in clasamentul FIFA, ocupănd in luna mai locul 12, cu 1.068 de puncte. Adversarele Romăniei in preliminariile EURO-2008 ocupă următoarele poziţii: Olanda (locul 9, 1.220 p), Bulgaria (33, 829 p), Albania (69, 454 p), Belarus (72, 443 p), Slovenia (89, 366 p) şi Luxemburg (174, 41 p). Pe podiumul ierarhiei mondiale se află Italia (1.653 p), Franţa (1.585 p) şi Brazilia (1.484 p).

Â

"U" CRAIOVA. Gruparea olteană şi-a anulat cantonamentul din Slovenia, programat in această vară, pentru a putea disputa meciul amical cu formaţia belgiană Standard Liege, care va avea loc la 14 iulie. Universitatea ar fi trebuit să efectueze două stagii de pregătire, in Austria şi in Slovenia, insă vor merge doar in primul. Plecarea in Austria este programată pentru data de 26 iunie, urmănd ca la 13 iulie jucătorii craioveni să se indrepte, cu avionul, spre Liege, pentru amicalul de a doua zi cu Standard.

Â

INOT. Camelia Potec s-a alăturat de curănd clubului francez Canet-en-Roussillon, unde se va pregăti pentru JO de la Beijing. "La CM de la Melbourne, rivalele mele m-au impresionat, dar asta mă motivează şi mai mult. Nu vreau să fiu o stea stinsă a inotului mondial. Vreau să căştig din nou şi sunt increzătoare că pot, mai ales că finalele vor fi de dimineaţă la Beijing. Programul mi se potriveşte perfect", a spus campioana olimpică de la Atena in proba de 200 de metri liber. Potec se va antrena in Franţa pănă in septembrie 2008 şi se va concentra pe probele de 200, 400 şi 800 de metri.

×
Subiecte în articol: sport