x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 14 octombrie 2007

Info Sport 14 octombrie 2007

de Jurnalul National    |    14 Oct 2007   •   00:00

Ieri, intr-un meci amical desfăşurat la baza ProRapid, Mircea Rednic a redebutat pe banca giuleştenilor cu o victorie la scor, 10-0 in faţa divizionarei D FC Bucharest.

RAPID - Victorie la redebut pentru Rednic

Ieri, intr-un meci amical desfăşurat la baza ProRapid, Mircea Rednic a redebutat pe banca giuleştenilor cu o victorie la scor, 10-0 in faţa divizionarei D FC Bucharest. Golurile "alb-vişiniilor" au fost marcate de Răduţă (2), Burdujan, Mazilu, Cesinha, E. Dică, Pistol, N. Grigore, Herea şi R. Stancu. Miercuri, Rapid va mai susţine un meci de verificare, la Fieni, prilej cu care gruparea din Liga 3 işi va inaugura instalaţia de nocturnă.

STEAUA - Iacob continuă seria golurilor

Atacantul "roş-albaştrilor" Victoraş Iacob (foto) a bifat o nouă "dublă" pentru echipa sa in victoria cu 2-1 obţinută de Steaua in faţa lui Intergaz Bucureşti, intr-un meci de verificare disputat ieri pe arena din Ghencea. Astfel, Iacob işi continuă seria bună după ce a reuşit să inscrie cele două goluri ale victoriei de la Mioveni. "Sper ca pănă la meciul cu Sevilla, din Liga Campionilor, să se refacă Surdu, Lovin şi Vali Badea", a declarat managerul general al Stelei, Adrian Ilie.

CFR CLUJ - Ando a dat recital cu Gloria Bistriţa

Liderul din Liga 1, CFR Cluj, a făcut spectacol cu Gloria Bistriţa, scor 4-1, intr-un meci de verificare desfăşurat pe terenul secund al grupării din Gruia. Golurile trupei pregătite de Ioan Andone au fost reuşite de Semedo, Didi, Fabbiani şi Minteuan, in timp ce pentru bistriţeni a punctat Nalaţi.

FARUL - Gache s-a luat de arbitri

In cadrul turneului desfăşurat la Albena, in Bulgaria, Farul a invins, scor 3-2, pe Cernomore Varna, prin golurile realizate de Voiculeţ, Băcilă şi Chiqou. La final, antrenorul "marinarilor", Constantin Gache, a criticat prestaţia arbitrilor: "Am reuşit să ne impunem in final cu toată opoziţia arbitrilor. A fost o bună perioadă de pregătire, care sper să ne folosească in meciurile din campionat".

TENIS - Anchetă pentru pariuri ilegale

Forurile de conducere ale tenisului mondial au ajuns la un acord privind necesitatea efectuării unei anchete in ceea ce priveşte problema meciurilor aranjate, in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Londra. Totul a plecat de la un meci disputat in turneul de la Sopot, in luna august, cănd site-ul de pariuri "Betfair" a suspendat meciul dintre Nikolay Davidenko (foto) şi Martin Vassallo, rusul abandonănd la scorul de 6-2, 3-6, 1-2. Pe timpul jocului au fost pariaţi circa cinci milioane de euro.

LIGA CAMPIONILOR - Bilete la pachet şi online, pe Ghencea

Conducerea Stelei a hotărăt modalitatea de achiziţionare a biletelor pentru cele două meciuri din grupa H a Ligii Campionilor, rămase de disputat pe arena din Ghencea. Astfel, la jocurile cu FC Sevilla (7 noiembrie) şi Slavia Praga (27 noiembrie), tichetele vor fi văndute sub formă de pachet, dar şi, in premieră, prin intermediul site-ului www.bilete.ro. De asemenea, fanii pot cumpăra bilete şi la liber de la casele stadionului.

×
Subiecte în articol: sport