x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 15 iulie 2007

Info sport 15 iulie 2007

15 Iul 2007   •   00:00

ATLETISM - Argint la Mondialele de juniori

In ziua a treia a CM de juniori II de la Ostrava, Andreea Ionescu a cucerit medalia de argint in proba de 400 m garduri, fiind cronometrată in 57 de secunde şi 33 de miimi, timp care reprezintă un nou record personal. La săritura in inălţime, Esthera Petre a ocupat locul 5, cu 1,81 m. In schimb, la CE de tineret de la Debrecen, sportivii romăni nu au reuşit incă să urce pe podium, cele mai bune rezultate de pănă acum fiind un loc 4, prin Paula Todoran la 10.000 m, şi un loc 5, prin Alina Popescu la triplusalt.


CFR CLUJ - Andone, supărat pe fundaşi


Echipa clujeană a inregistrat a treia victorie consecutivă in meciurile de pregătire din Austria, 3-2 cu polonezii de la Lech Poznan. CFR a condus cu 3-0, prin reuşitele lui Trică, Fabbiani şi Didi, ultimul ajungănd la şapte goluri inscrise pănă acum. In ultimul sfert de oră polonezii au punctat de două ori, ceea ce l-a făcut pe antrenorul Ioan And one să se declare nemulţumit de gafele apărării.


UNIREA URZICENI - Infrăngere la limită cu Zaglebie Lubin


Intr-un meci amical din cadrul turneului din Austria, formaţia pregătită de Dan Petrescu a fost invinsă cu scorul de 2-1 de către Zaglebie Lubin, viitoarea adversară a Stelei din Liga Campionilor. Golul Unirii a fost inscris de Onofraş. Acesta a fost al treilea meci disputat de Zaglebie in compania unor echipe romăneşti, in precedentele fiind invinsă atăt de CFR Cluj (0-2), căt şi de FC Vaslui (0-5).


RAPID - George Copos se ia de Coman


Inainte de plecarea spre cantonamentul din Eleveţia, principalul finanţator at Rapidului, George Copos, a criticat comportamentul portarului Dani Coman. "Nu este posibil ca Dani să aibă astfel de ieşiri la adresa lui Viorel Modovan. In plus, a refuzat să apere la meciul cu Bastia, ceea ce este foarte grav", a declarat Copos. Acesta a mai adăugat că va incerca să medieze conflictul.


"U" CRAIOVA - Mititelu este mulţumit

Deşi Universitatea Craiova a pierdut cu 0-4 in faţa lui Levski Sofia, patronul Adrian Mititelu s-a declarat mulţumit de evoluţia grupării din Bănie in stagiul din Austria. "Pregătirea de vară a fost un real succes. Echipa se află intr-o perioadă de acumulare, nu vreau să intru in polemici cu nimeni. Invidioşii şi cărcotaşii işi fac de cap cu invenţii, dar e mai bine să tac decăt să reacţionez la orice nebunie", a precizat finanţatorul Universităţii.


STEAUA - Portarul Zapata, dorit in Ghencea

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat că gruparea din Ghencea este interesată de serviciile portarului columbian Robinson Zapata. "Am discutat deja cu el şi ne-a transmis că vrea să vină la Steaua. Aşteptăm un răspuns sigur. Incă nu s-a disvutat despre partea financiară", a declarat oficialul roş-albaştrilor. Zapata are 28 de ani şi evoluează la Deportivo Cucuta.

×
Subiecte în articol: sport