x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 16 iulie 2007

Info sport 16 iulie 2007

16 Iul 2007   •   00:00

Beckham incepe afacerile in SUA

Fostul echipier al Realului Madrid, David Beckham ,a fost prezentat la noua sa echipă, Los Angeles Galaxy. In paralel cu activitatea fotbalistică, internaţionalul englez, alături de soţia sa, Victoria, intenţionează să deschidă un lanţ de cluburi de noapte atăt in SUA, căt şi in alte ţări. "Cluburile vor avea ca model «Soho House», din Londra, dar vor fi mai dinamice şi mai exclusiviste. Este un plan pe doi ani", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Â

Hagi spune că a fost unic pentru Turcia

Antrenorul echipei Steaua, Gheorghe Hagi, a declarat pentru cotidianul Vatan că in Turcia nu va mai veni un jucător precum el şi că singurul fotbalist despre care crede că i se aseamănă este Emre Belozoglu. Hagi a evoluat in Turcia la Galatasaray in perioada 1996-2001.

Â

FIORENTINA. Plecarea lui Luca Toni la Bayern München a făcut ca Adrian Mutu, desemnat cel mai bun "stranier" din Italia sezonul trecut, să fie noul lider al echipei Fiorentina. Cotidianul

"Il Giornale" a notat că la reunirea Fiorentinei au fost prezenţi 26 de jucători. Pe data de 22 iulie, formaţia italiană va disputa un meci amical la Timişoara, cu Poli, cu ocazia prezentării lotului formaţiei bănăţene in vederea noului sezon.

Â

ROMA. După aproape o lună de incertitudine in privinţa viitorului său, Cristi Chivu va fi prezent azi la reunirea actualei sale echipe, AS Roma. Conform Gazzettei dello Sport, internaţionalul romăn va discuta in cantonamentul de la Trigoria cu oficialii grupării romane privind un eventual transfer la Internazionale Milano. Fotbalistul Romei a fost unul dintre cele mai mediatizate personaje ale pieţei transferurilor, fiind dorit, cu excepţia campioanei Italiei, de Real Madrid şi FC Barcelona.

Â

"U" CRAIOVA. In ultimul meci de pregătire desfăşurat in turneul din Austria, Universitatea Craiova a invins cu scorul de 2-0 formaţia Standard Liege, ocupanta locului 3 in ultima ediţie a campionatului belgian. Golurile trupei pregătite de Florin Cioroianu au fost inscrise de Prepeliţă (’15) şi Stoianoff (’78). In minutul 81, olteanul Dănănae a fost eliminat.

Â

CCA. De astăzi pănă miercuri, Comisia Centrală a Arbitrilor va organiza cursurile de instruire pentru arbitrii şi arbitrii asistenţi din cadrul lotului A pentru sezonul 2007-2008. La cursurile teoretice vor participa şi membrii corpului de observatori, la final urmănd a fi programate testele fizice, care se vor desfăşura pe Stadionul Tineretului. De asemenea, cursurile pentru loturile B şi C se vor desfăşura la Mediaş, in perioada 19-22 iulie.

×
Subiecte în articol: sport