x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 16 iunie 2007

Info sport 16 iunie 2007

16 Iun 2007   •   00:00

Azi, prima mutare la "Turneul Regilor"

"Turneul regilor", competiţie ce se va desfăşura la Bazna pănă la data de 26 iunie, va debuta azi. O dată cu festivitatea de deschidere, programată la ora 13:00, in sala de conferinţe a Hotelului Expro va fi stabilit, prin tragere la sorţi, şi ţintarul partidelor din prima rundă. La "Turneul Regilor", sponsorizat de Romgaz, vor concura 11 din cei mai renumiţi şahişti ai lumii din anii ’70-’80. La deschiderea turneului sunt aşteptate şi importante personalităţi politice.

Edina Gallovits va juca in finală la Barcelona

In semifinalele turneului feminin de tenis de la Barcelona, Edina Gallovits (foto) a invins-o cu 6-3, 6-4 pe Virginie Razzano (Franţa), favorita numărul 7. Aflată la prima finală din carieră, romănca de 22 de ani şi-a asigurat 80 de puncte WTA şi un cec de 11.395 de dolari.

"U" CRAIOVA. Jucătorii grupării oltene au efectuat ieri vizita medicală, singurele noutăţi din lot fiind Prepeliţă şi Tănasă. Medicii examinatori au apreciat drept foarte bună forma fotbaliştilor olteni. "Fără kilograme in plus, cu inimă de taur, deci sănătoşi tun", a spus unul din medici. De la acţiune au lipsit Bornescu, Dorel Stoica, Wobay, Stoianof şi Gărgălie, care au fost lăsaţi in vacanţă.

Â

ITALIA. Cotidianul Il Messaggero a anunţat ieri că oficialii lui Inter Milano incearcă să-l introducă pe atacantul argentinian Julio Ricardo Cruz in oferta pentru achiziţionarea lui Cristi Chivu. Noua ofertă a milanezilor pentru fundaşul romăn este de cinci milioane de euro, la care se adaugă Cruz şi cedarea definitivă a mijlocaşului chilian David Pizarro.

Â

IERARHIE. După cotidianul Gazzetta dello Sport şi agenţia Datasport l-a desemnat ieri pe romănul Adrian Mutu (foto) cel mai bun jucător din Serie A in sezonul 2006-2007. "Mutu este regele campionatului Italiei", a scris Datasport, adaugănd că atacantul Fiorentinei are, după notele primite in cele mai importante ziare din Peninsulă, cea mai mare medie, 6,50, depăşindu-i pe jucătorii lui Inter Milano, Zlatan Ibrahimovici (6,48) şi Marco Materazzi (6.43).

Â

FUTSAL. Reprezentativa de fotbal in sală a Romăniei s-a impus şi in cel de-al doilea meci amical cu Turcia, scor 4-2, după ce in prima intălnire tricolorii au invins cu 5-1. Golurile echipei noastre, care se pregăteşte pentru CE din luna noiembrie, au fost marcate de Gherman, Lupu şi Mihaly (2).

Â

UTA. Paul Cazan a confirmat că incepănd de săptămăna viitoare va ocupa funcţia de director executiv al grupării arădene. "De luni sunt noul director executiv", a spus ieri Cazan. Primele atribuţiuni ale oficialului vor fi pregătirea revenirii echipei din vacanţă, amănuntele celor două stagii centralizate din această vară, precum şi campania de transferuri.

×
Subiecte în articol: sport