x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 17 iunie 2007

Info sport 17 iunie 2007

17 Iun 2007   •   00:00

DINAMO - Motivele revenirii lui Zicu

Atacantul Ianis Zicu a dezvăluit motivele revenirii la Dinamo, intr-un interviu publicat vineri pe site-ul oficial al clubului. "Am venit la Dinamo pentru că am fost dorit atăt de conducere, căt şi de antrenor, ceea ce mi-a dat increderea şi speranţa că voi avea susţinerea necesară pentru a-mi imbunătăţi din ce in ce mai mult jocul şi voi putea ajuta echipa să obţină rezultate căt mai bune. Pentru că imi face plăcere să revin aici, pentru că sper să ne calificăm in Liga Campionilor."

Â

POLI TIMIŞOARA - Debut victorios pentru Uhrin jr

Noul antrenor al grupării bănăţene, cehul Duşan Uhrin jr a debutat cu o victorie pe banca echipei patronate de Marian Iancu. Alb-violeţii au invins cu 2-1 formaţia satelit, pregătită de Iosif Rotariu, prin golurile lui Gigel Bucur (’30) şi Andrei Cristea (’47). Pentru echipa secundă a marcat Mera (’16). Alb-violeţii au jucat in formula: M. Popa - I. Matei, Luchin, Scutaru, Izvoranu - Omoduemuke, Alexa, Aliuţă, Karamian - G. Bucur, Mansour.

Â

ŞAH - A inceput "Turneul Regilor"

Ieri a debutat la Bazna cea mai puternică competiţie internaţională de şah organizată vreodată in Romănia, "Turneul Regilor". La
concurs participă 11 şahişti de renume din anii ’70-’80, sponsorul unic Romgaz oferind premii in valoare totală de 30.000 de euro. Turneul se desfăşoară in sistem inchis, fiecare cu fiecare, urmănd a se disputa 11 runde.

STEAUA Â - VfB Stuttgart il vrea pe Goian

Conform unor surse apropiate grupării din Ghencea, campioana Germaniei, VfB Stuttgart, este dispusă să ofere 3,8 milioane de euro pentru achiziţionarea stoperului Dorin Goian . O altă echipă din Bundesliga interesată de transferul fundaşului stelist este Borussia Dortmund. Oficialii lui Stuttgart au fost impresionaţi de prestaţia lui Goian in partida naţionalei Romăniei din Olanda şi au avut căteva discuţii pentru un eventual transfer cu oficialii din Ghencea.

ANGLIA - Ryan Giggs, decorat

Fotbalistul echipei Manchester United, Ryan Giggs, in vărstă de 33 de ani, a devenit ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic, informează cotidianul The Sun. Aceeaşi distincţie i-a fost acordată şi preşedintelui Federaţiei Engleze de Fotbal, Geoff Thompson, in timp ce Teddy Sheringham a devenit membru al Ordinului Imperiului Britanic.

FC VASLUI - Se pleacă in primul cantonament

Jucătorii antrenaţi de Dorinel Munteanu vor pleca măine intr-un stagiu de o săptămănă la Vatra Dornei. Vineri, la reunirea echipei, singurele noutăţi au fost mijlocaşul Roman, achiziţionat de la FC Botoşani, şi atacantul Matei, venit de la Cetate Suceava, in timp ce căpitanul Buhuş l-a anunţat pe patronul Adrian Porumboiu că se retrage din activitate. FC Vaslui va efectua in perioada 2-16 iulie un turneu in Austria, unde va susţine cinci jocuri amicale.

×
Subiecte în articol: sport