x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 18 iunie 2007

Info sport 18 iunie 2007

18 Iun 2007   •   00:00

Patru nunţi in naţionala Angliei

Fotbaliştii Steven Gerrard, Gary Neville (foto, dreapta) şi Michael Carrick s-au căsătorit sămbătă, la o zi după nunta altui component al naţionalei Angliei, John Terry. Printre vedetele prezente la nunta lui Gerrard s-au numărat Michael Owen, Jamie Carragher, Robbie Fowler, Harry Kewell şi Jamie Redknapp, in timp ce printre invitaţii lui Neville s-au regăsit Ryan Giggs, Paul Scholes, Wayne Rooney, dar şi fratele Phil, care a fost cavaler de onoare.

Florin Cernat, imprumutat un an la Hajduk Split

Conform presei croate, Florin Cernat va fi imprumutat de Dinamo Kiev la Hajduk Split. Cernat, care nu a mai prins echipa in ultimul timp, ar urma să fie dat la schimb cu internaţionalul croat de tineret Tomislav Busic. Cele două imprumuturi vor fi pe o perioadă de un an.

FOTBAL FEMININ. Reprezentativa de fotbal feminin a Romăniei a pierdut, scor 0-7 (0-5), meciul susţinut, la Mogoşoaia, in faţa echipei Suediei, in grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European din 2009. După primele două etape, Suedia este lider, cu 6 puncte, urmată de Irlanda (3p), Italia (3p), Romănia (1p) şi Ungaria (1p). Următorul meci al reprezentativei Romăniei este programat la 25 august, tot pe teren propriu, cu Irlanda.

Â

CE TINERET. Reprezentativa Belgiei s-a calificat in semifinalele CE under-21 şi la JO de la Beijing, după ce a remizat cu Olanda, scor 2-2, in ultima etapă a grupei A. In celălalt meci din grupă, Portugalia a invins pe Israel cu 4-0. In urma acestor rezultate, Belgia a ocupat locul doi, cu 5 puncte, şi merge in semifinale alături de liderul Olanda (7p), in timp ce Portugalia (4p) şi Israel (0p) au fost eliminate. In semifinalele CE under-21, programate miercuri, Belgia va juca cu Serbia, iar Olanda va intălni a doua clasată din grupa B.

Â

CFR CLUJ. Atacantul nigerian Ibe Zito Ogbonna a declarat că doreşte să devină golgheterul lui CFR, care l-a achiziţionat in această vară de la Hapoel Tel Aviv. "Meseria mea e să dau goluri. Sper să nu-i dezamăgesc pe fani", a spus Ogbonna. Africanul nu a impresionat la primele antrenamente ale echipei lui Ioan Andone (foto), dar susţine că de vină este condiţia sa fizică precară: "Acum randamentul meu este puţin peste jumătate, insă sunt sigur ca mă voi pune la punct. Imi place la Cluj şi deja mă inţeleg bine cu băieţii".

Â

VOLEI. Naţionala masculină de volei a Romăniei a căştigat şi cel de-al doilea meci de pe teren propriu cu Letonia, din grupa C a Ligii Europene. Tricolorii au invins cu 3-2 (22-25, 24-26, 26-24, 25-23, 17-15), după ce vineri s-au impus tot cu 3-2 (25-20, 23-25, 25-23, 22-25, 16-14). In etapa viitoare, Romănia va intălni Turcia, in deplasare (23 şi 24 iunie).

×
Subiecte în articol: sport