x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 22 iulie 2007

Info Sport 22 iulie 2007

22 Iul 2007   •   00:00
Info Sport 22 iulie 2007
Sursa foto: CGE/

Bănăţenii işi vor prezenta lotul in această seară, intr-o partidă amicală cu echipa lui Adrian Mutu, Fiorentina.

AS ROMA - Chivu, fluierat de fani

Cristi Chivu a fost singurul jucător care nu a fost aplaudat la antrenamentul Roma, la care au participat circa 1.000 de suporteri, nemulţumiţi de dorinţa fundaşului de a se transfera la Inter Milano. "Chivu nu merita să fie fluierat, el a demonstrat mereu că este un profesionist. Poate nici măcar Chivu nu ştia totul despre tratative. Sper să rămănă la Roma", a fost apărat Chivu de antrenorul Luciano Spalletti.

POLI TIMIŞOARA - In această seară, amical cu Fiorentina

Bănăţenii işi vor prezenta lotul in această seară, intr-o partidă amicală cu echipa lui Adrian Mutu (foto), Fiorentina. Meciul va incepe la ora 20:30 şi va fi transmis in direct de Pro TV. In prima partidă de pregătire, formaţia italiană a invins cu 13-0 pe amatorii de la Team Alpe de Siusi, trei dintre goluri fiind marcate de Mutu. Atacantul romăn a fost

folosit numai in prima repriză şi a marcat in minutele 3, 10 şi 23.

FC UNIREA - Prezentare cu CS Otopeni

Echipa pregătită de Dan Petrescu a invins vineri seară pe CS Otopeni, scor 4-0, in meciul de prezentare a lotului ialomiţenilor pentru sezonul 2007/2008, golurile fiind marcate de B. Stancu (2) Dănălache şi Onofraş. "Campania de achiziţii s-a incheiat. Sunt mulţumit de lot şi sper să jucăm la fel şi in campionat", a spus antrenorul Dan Petrescu. Ieri, Unirea a invins cu 4-1 pe Dunărea Giurgiu intr-un alt meci amical.

FARUL - Invinşi de Delta Tulcea

Formaţia constanţeană a pierdut partida amicală cu 1-3 partida amicală cu Delta Tulcea, in cadrul căreia gruparea din liga secundă şi-a prezentat lotul pentru sezonul viitor. Golurile gazdelor au fost marcate de Lucan (’18), Pantelie (’27) şi L. Ştefan (’89), pentru Farul inscriind Emil Nanu (’60). Partida de la Tulcea a inceput cu o intărziere de aproximativ 45 de minute din cauza caniculei.

TENIS - Pavel a pierdut in semifinale

Perechea Andrei Pavel (foto)/Alexander Waske (Germania) a ratat ieri calificarea in finala probei de dublu a turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totală de 642.750 de euro. In semifinalele competiţiei, Pavel şi Waske au fost invinşi, scor 6-7, 4-6, de cuplul ceh Frantisek Cermak/Leos Friedl.

SPANIA - Roşu s-a intors la antrenamente

Jucătorul echipei Recreativo Huelva, Laurenţiu Roşu şi-a reluat pregătirile alături de coechipieri după intervenţia chirurgicală la care a fost supus la genunchiul drept, informează cotidianul Marca. La 14 iunie, Roşu a fost operat pentru a-i fi curăţată articulaţia rotulei de la genunchiul drept, iar antrenorul formaţiei Recreativo Huelva, Victor Munoz, a declarat că recuperarea internaţionalului romăn decurge bine, fotbalistul pregătindu-se alături de coechipieri, chiar dacă nu la aceeaşi intensitate.

×
Subiecte în articol: sport