x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 22 septembrie 2007

Info Sport 22 septembrie 2007

de Jurnalul National    |    22 Sep 2007   •   00:00
Info Sport 22  septembrie 2007
Sursa foto: NICOLAS ASFOURI/

Potrivit cotidianului portughez Record, Chelsea ii va plăti antrenorului Jose Mouinho, care a renunţat la contractul cu gruparea londoneză de comun acord cu conducerea, aproximativ 30 de milioane de euro.

RALIU. Incepănd de ieri, la Cluj are loc cea de-a IX-a etapă a Campionatului Naţional de Raliuri al Romăniei, sub titulatura Raliul "Avram Iancu" Ecomax. Lungimea totală a traseului este de 353,06 kilometri, existănd 12 probe speciale, care acoperă 126,5 km, iar suprafaţa de rulare este macadammorco. Startul şi sosirea au loc la Piaţa Cipariu din Cluj. In prezent, clasamentul general FIA arată astfel: 1. Bogdan Marişca 62 puncte, 2. Marco Tempestini 53, 3. Dan Gărtofan 48, 4. Constantin Aur 31, 5. Daniel Ungur 25, 6. Mihai Leu 20, 7. Bogdan Piţigoi (foto) 17, 8. Cătălin Cismaru 17.

HANDBAL. Astăzi şi măine, la Rămnicu-Vălcea se desfăşoară Supercupa Europei, turneu care reuneşte cele mai bune echipe feminine de club de pe Bătrănul Continent. Este vorba despre Slagelse (Danemarca), căştigătoarea Ligii Campionilor, Lada Togliatti (Rusia), finalista aceleiaşi competiţii, Oltchim Rămnicu-Vălcea, căştigătoare a Cupei Cupelor şi Zvezda Zvenigorod (Rusia), deţinătoarea Cupei EHF. Astăzi sunt programate meciurile Slagelse - Zvezda (ora 16:30) şi Oltchim - Lada (18:00). Meciul pentru locurile 3-4 şi finala vor avea loc măine, la aceleaşi ore.

ANGLIA. Potrivit cotidianului portughez Record, Chelsea ii va plăti antrenorului Jose Mouinho (foto), care a renunţat la contractul cu gruparea londoneză de comun acord cu conducerea, aproximativ 30 de milioane de euro, reprezentănd salariul şi primele pe care acesta le-ar fi incasat pănă in 2010. Suma a fost stabilită joi, cănd cele două părţi au negociat timp de şapte ore condiţiile despărţirii. In acordul de reziliere a contractului este prevăzută o clauză prin care tehnicianul portughez se angajează să nu mai antreneze in Anglia in următoarea perioadă.

UTA. Fundaşul Cosmin Paşcovici a declarat că se antrenează separat de ceilalţi jucători ai formaţiei arădene şi speră ca pănă in iarnă să-şi găsească o nouă echipă. "Antrenorul Marius Lăcătuş mi-a spus că nu mai intru in vederile sale. Dacă pănă la iarnă nu imi găsesc o echipă care să-mi ofere un contract mai avantajos decăt cel de acum, voi rămăne la Arad pănă la finalul contractului, adică incă trei sezoane. De aceea nu m-am inţeles cu cei de la Farul, pentru că nu imi ofereau ceea ce doream. Am nevoie de bani pentru băiat, care este in Franţa, la tratament", a declarat fotbalistul. Fiul lui Paşcovici, Denis, in vărstă de 3 ani, are o tumoare pe creier şi a fost operat de mai multe ori.

×
Subiecte în articol: sport