x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 23 iulie 2007

Info Sport 23 iulie 2007

23 Iul 2007   •   00:00
Info Sport 23 iulie 2007
Sursa foto: ALEMANNIA AACHEN / MARCEL DECOUX/

ATLETISM. Delegaţia Romăniei a obţinut incă două medalii la CE de juniori de la Hengelo (Olanda), după ce Cristina Vasiloiu şi Daniela Donisa s-au clasat pe primul, respectiv al treilea loc in finala probei de 1.500 de metri. Romănia mai cucerise o medalie de aur, prin Bianca Perie (aruncarea ciocanului), şi una de argint, prin Alexandru Ghinea (3.000 de metri obstacole).

UCRAINA. Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a invins in deplasare pe Naftovik, scor 3-0, in etapa a doua a campionatului Ucrainei. Pentru Şahtior au marcat Lewandowski (’52) şi Hladki (’54, ’62). Singurul romăn folosit de Mircea Lucescu a fost Răzvan Raţ, integralist, in timp ce atacantul Ciprian Marica nu a fost inclus in lot.
PANDURII. Formaţia din Tărgu Jiu a invins cu 1-0 echipa sărbă Radnicki Nis, intr-un meci amical in care a fost prezentat lotul antrenat de Eugen Neagoe pentru sezonul viitor. Singurul gol al partidei, la care au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, a fost marcat in prima repriză de Ilie Iordache, din penalty.

STRANIERI. Laurenţiu Reghecampf (foto) a fost desemnat căpitan de echipă la Alemannia Aachen in sezonul 2007/2008, el fiind ales de coechipierii săi. "Pentru mine, este o mare responsabilitate. Voi da tot ce am mai bun, pentru a mă achita bine de
sarcini", a spus Reghe. Antrenorul Guido Buchwald s-a declarat mulţumit de alegerea jucătorilor: "Laurenţiu este un jucător care se găndeşte mult la fotbal şi incearcă să vină cu soluţii pentru imbunătăţirea jocului".

UTA. Suporterii arădeni au ironizat conducerea clubului pentru lipsa unei instalaţii de nocturnă, aprinzănd brichete şi lanterne in ultimele minute ale meciului amical cu echipa belgiană Roeselare. Oficialii au decis ca partida să inceapă cu o oră intărziere din cauza caniculei, de la 19:30, astfel că spre final a inceput să se insereze. UTA a invins cu 5-0 prin golurile marcate de Hora, Radovanovici (2), Bălţoi şi M. Ilie.

×
Subiecte în articol: sport