x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 23 iunie 2007

Info Sport 23 iunie 2007

de Jurnalul National    |    23 Iun 2007   •   00:00
Barça discută pentru Chivu
Directorul sportiv al Romei, Daniele Prade, s-a intălnit ieri, in Italia, cu omologul său de la FC Barcelona, Txiki Beguiristain, pentru a discuta despre transferul lui Chivu (foto). "A fost o intălnire de tatonare. Ei şi-au manifestat interesul pentru Chivu, dar nu au formulat nici o ofertă. Urmează să ne revedem", a spus Prade. Presa spaniolă a scris că accidentarea căpitanului Puyol ar putea accelera transferul lui Chivu la Barça.


Hamilton vrea să se mute din cauza popularităţii
Pilotul echipei McLaren-Mercedes, Lewis Hamilton, spune că va părăsi Marea Britanie pentru a-şi proteja viaţa privată, după ce debutul său in Formula 1 a atras asupra sa un interes uriaş. "Cănd n-ai intimitate e foarte greu, astfel că e posibil să trebuiască să mă mut", a zis pilotul.


CICLISM. Cea de-a 44-a ediţie a Turului Romăniei debutează astăzi, la Curtea de Argeş, cu o etapă prolog de 30 de km. Competiţia, care reuneşte la start 14 echipe din 10 ţări, intre care Olanda, Ucraina, Germania, Bulgaria, Moldova şi Turcia, se va incheia duminică, 1 iulie, la Botoşani. Intrecerea cuprinde 8 etape, care insumează 1.200 km. Premiile totale se ridică la 1.850 de euro şi 10.120 de lei, căştigătorul urmănd să incaseze 500 de euro.


FORMULA 1.
Zinedine Zidane va efectua căteva tururi pe circuitul de la Magny-Cours, la bordul unei maşini Ferrari, pilotate de multiplul campion mondial Michael Schumacher. Evenimentul va avea loc sămbătă, 30 iunie, in ziua calificărilor pentru Marele Premiu al Franţei. Zidane se va afla la Magny-Cours pentru a susţine Asociaţia de Luptă Impotriva Leucodistrofiei, iar Schumacher va sprijini Institutul de Cercetare a Afecţiunilor Creierului şi Măduvei Spinării.


TURCIA. Gheorghe Hagi a declarat pentru cotidianul turc Fanatik că se simte pregătit să se intoarcă in Turcia, pe care o consideră a doua sa ţară. "Am trăit la Istanbul cele mai frumoase zile din viaţă. Sunt foarte măndru cănd văd că nu am fost uitat. Imi este foarte dor de suporteri. Sper că şi lor le este dor de mine", a declarat Hagi, care a jucat cinci ani la Galatasaray (1996-2001), echipă pe care a antrenat-o apoi in sezonul 2004-2005 şi cu care a cucerit Cupa Turciei.


MIOVENI
. Nou promovată in Liga 1, Dacia Mioveni testează in aceste zile doi fotbalişti care au activat pănă acum in eşalonul secund din Portugalia. Este vorba despre atacantul Claudio Oeiras (28 de ani) şi despre mijlocaşul Mautinho Huso (24 de ani), ultimul fiind fost internaţional de juniori. Pe de altă parte, antrenorul Ion Moldovan nu a semnat deocamdată contractul cu clubul argeşean, aşteptănd să se pună la punct amănuntele colaborării cu directorul tehnic Florin Marin.

×
Subiecte în articol: sport