x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 23 septembrie 2007

Info Sport 23 septembrie 2007

de Jurnalul National    |    23 Sep 2007   •   00:00
Info Sport 23 septembrie 2007
Sursa foto: SHAUN CURRY/

Conform BBC, inlocuitorul lui Jose Mourinho la Chelsea, Avram Grant (foto dreapta), nu are licenţa potrivită pentru a putea pregăti gruparea londoneză

Unirea - CEAHLĂUL: Ialomiţenii, invicibili pe teren propriu

Echipa tandemului Dan Petrescu - Mihai Stoica a mai bifat ieri un succes pe teren propriu, acolo unde au avut un parcurs ireproşabil pănă in acest moment. Nemţenii au venit in Ialomiţa pentru a obţine o remiză, insă planurile le-au fost zădărnicite de Bilaşco şi de vedeta locală, Bogdan Stancu, autori a două lovituri de cap splendide care l-au lăsat spectator pe portarul Mulţescu.  

STEAUA - Al Hilal: Olăroiu a fost ofertat

Clubul saudit Al-Hilal a anunţat ieri că antrenorul Cosmin Olărioiu a fost ofertat de Steaua, dar că proprietarii echipei vor ca tehnicianul romăn să căştige intăi Liga Campionilor Asiei. "Domnul Olăroiu ne-a anunţat că are o ofertă serioasă din partea echipei romăne, dar că el işi doreşte să respecte contractul, mai ales că este aproape de finalul celei mai importante competiţii, şi consideră că echipa are posibilitatea să o căştige", se notează pe site-ul oficial al grupării din Arabia Saudită.

GLORIA - OŢELUL:Gălăţenii, zmei acasă, victime afară

Gălăţenii şi-au demonstrat şi la Bistriţa renumele de formaţie care nu iartă nimic pe teren propriu, dar care se transformă in simplă victimă atunci cănd vizitează alte arene. In faţa a doar circa 1.000 de spectatori ardelenii lui Ioan Ovidiu Sabău au tranşat meciul prin reuşitele lui Coroian şi Florin Părvu. In minutul 61, atacantul Oţelului Daniel Stan a marcat, dar reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid.

UTA - STEAUA : Remiză de luptă la Arad

Un henţ stupid al lui Ovidiu Petre a privat echipa din Ghencea de obţinerea unei victorii extrem de preţioase la Arad. In inferioritate numerică din minutul 73, după

eliminarea lui Victoraş Iacob, "roş-albaştrii" nu au reuşit să conserve pănă la final avantajul pe care l-au luat prin golul lui Bănel Nicoliţă. In minutul 13, noul antrenor al Stelei, italianul Massimo Pedrazzini, a fost nevoit să-i inlocuiască pe Dorin Goian şi pe Florin Lovin, ambii accidentaţi, cu Eugen Baciu şi Vasilică Cristocea.

CHELSEA - Noul antrenor nu are licenţă!

Conform BBC, inlocuitorul lui Jose Mourinho la Chelsea, Avram Grant (foto dreapta), nu are licenţa potrivită pentru a putea pregăti gruparea londoneză, in timp ce Daily Mail anunţă că antrenorul ştia de acum o săptămănă că va fi numit. Regulamentul UEFA şi cel din Premier League prevăd că oricine antrenează o echipă din prima ligă trebuie să deţină licenţă PRO, iar Grant nu deţine incă una. Clubul Chelsea a confirmat informaţia şi a solicitat o dispensă pentru cel puţin 12 săptămăni.

PANDURII - FARUL: Primul eşec acasă pentru gorjeni

Constănţenii au obţinut prima victorie externă din acest sezon, evadănd pentru moment din zona minată a clasamentului. Brazilianul Farului, Gerlem, a fost eliminat in minutul 42, după care a sărit să-şi facă singur dreptate in faţa asistentei Monica Rigo.

×
Subiecte în articol: sport