x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 24 octombie 2007

Info Sport 24 octombie 2007

de Jurnalul National    |    24 Oct 2007   •   00:00

Naţionala de volei feminină a Romăniei va participa in luna noiembrie la turneul de precalificare la JO din 2008, care va avea loc la Gabrovo (Bulgaria).

VOLEI. Naţionala de volei feminină a Romăniei va participa in luna noiembrie la turneul de precalificare la JO din 2008, care va avea loc la Gabrovo (Bulgaria). Prima clasată va obţine un loc la cel de-al doilea turneu de calificare la JO, care va avea loc intre 15 şi 20 ianuarie 2008, la Halle (Germania). Programul naţionalei noastre la turneul de la Gabrovo este următorul: Romănia - Belgia (7 noiembrie, ora 15:00), Romănia - Belarus (8 noiembrie, ora 15:00), Romănia - Slovacia (9 noiembrie, ora 15:00) şi Romănia - Bulgaria (10 noiembrie, ora 17:30).

FRANŢA. Olympique Lyon este primul club care şi-a manifestat oficial intenţia de a-l transfera pe Didier Drogba (foto), după ce atacantul ivorian a declarat că vrea să plece de la Chelsea. "In fotbal totul este posibil. Drogba este un fotbalist excepţional, care iubeşte Franţa", a spus preşedintele campioanei Franţei, Jean-Michel Aulas. In iulie 2004, Chelsea a plătit 36 de milioane de euro pentru transferul lui Drogba de la Olympique Marseille.

BRAZILIA. Atacantul brazilian Romario a fost numit antrenor interimar al echipei Vasco da Gama, după demiterea tehnicianului Celso Roth. Romario (41 de ani) este indisponibil de patru luni, din cauza unei accidentări, dar şi-a reluat recent antrenamentele. Romario va sta pentru prima oară pe banca tehnică azi, cănd Vasco da Gama va intălni pe America Mexico in sferturile de finală ale Copa Sudamericana.

POLI IAŞI. Unul dintre investitorii clubului, Ioan Zapodeanu, a declarat că echipa antrenată de Ionuţ Popa are nevoie de o schimbare. "Lucrurile nu sunt in regulă, dar imi e greu să mă pronunţ de unul singur, pentru că nu am dreptul să decid pentru toţi cei implicaţi la club. Formaţia este in criză şi trebuie schimbat ceva. Nu ştiu dacă ar fi mai bine acum sau in iarnă, dar e limpede că se impune o schimbare la Poli Iaşi", a precizat Zapodeanu.

×
Subiecte în articol: sport