x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 25 septembrie 2007

Info Sport 25 septembrie 2007

de Jurnalul National    |    25 Sep 2007   •   00:00
Info Sport 25 septembrie 2007
Sursa foto: Leon Neal/

Clubul Arsenal a anunţat că la sfărşitul anului antrenorul Arsene Wenger va putea cheltui 100 de milioane de euro pentru transferuri de jucători

ANGLIA. Clubul Arsenal a anunţat că la sfărşitul anului antrenorul Arsene Wenger (foto) va putea cheltui 100 de milioane de euro pentru transferuri de jucători, datorită situaţiei financiare bune a grupării. "Avem o situaţie financiară care ne permite ca Arsene să facă ce transferuri doreşte. Avem la dispoziţie peste 100 de milioane de euro bani gheaţă la sfărşitul anului şi dacă Arsene va dori ii vom pune aceşti bani la dispoziţie", a declarat un oficial al lui Arsenal. Momentan, clubul londonez se află pe locul doi in Europa ca profit, după Real Madrid.

TENIS. Raluca-Ioana Olaru a urcat nouă poziţii in clasamentul WTA, ocupănd acum locul 63, cu 471 puncte. Cealaltă romăncă din primele 100 de jucătoare, Edina Gallovits, a urcat două poziţii şi ocupă locul 74, cu 419 puncte. In schimb, Sorana Cărstea a coborăt pe locul 111, cu 321 de puncte, in timp ce Anda Perianu a urcat patru locuri şi se află pe poziţia 175, cu 176 puncte.

ITALIA. Presa italiană l-a criticat pe mijlocaşul Paul Codrea pentru cartonaşul roşu primit in partida pe care Siena a terminat-o la egalitate, in deplasare, 1-1 cu AC Torino, in etapa a patra a campionatului Italiei. "Dorinţa extraordinară s-a transformat in două cartonaşe galbene şi prestaţia sa bună a devenit o eliminare extrem de periculoasă pentru Siena", a scris agenţia Datasport, care l-a notat cu 5,5 pe internaţionalul romăn. "Codrea a fost iritat şi a faultat foarte mult. A incercat să facă meciul vieţii impotriva fostei sale echipe, dar mai mult a greşit. Şi-a lăsat echipa in zece jucători după două faulturi prosteşti", a scris şi goal.com.

UCRAINA. Răzvan Raţ a marcat un gol pentru Şahtior Doneţk, in meciul pe care formaţia pregătită de Mircea Lucescu l-a căştigat, pe teren propriu, cu 4-1, in faţa lui Dnepr Dnepropetrovsk, in etapa a 10-a a campionatului Ucrainei. Dnepr a deschis scorul in minutul 20, prin Vorobei, Raţ fiind cel care a restabilit egalitatea in minutul 48. Celelalte goluri ale echipei din Doneţk au fost marcate de Brandao (’53 - penalty, ’76) şi Gladky (’72). In urma acestui rezultat, Şahtior şi-a consolidat poziţia de lider, distanţăndu-se la şase puncte de Dnepr şi la şapte de Dinamo Kiev.

SPANIA. Conform cotidianului britanic The Sun, brazilianul Ronaldinho i-a cerut fratelui său, Roberto de Assis, care ii este şi impresar, să inceapă negocierile cu Chelsea. Potrivit sursei citate, patronul clubului londonez, Roman Abramovici, l-a intălnit pe De Assis luna trecută şi ar fi dispus să plătească 50 de milioane de lire sterline pentru Ronaldinho.

×
Subiecte în articol: sport