x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 26 august 2007

Info Sport 26 august 2007

de Jurnalul National    |    26 Aug 2007   •   00:00
Info Sport 26 august 2007
Sursa foto: MARK RALSTON/

In prima zi a Mondialelor de la Osaka, Cristina Casandra (foto) a ocupat primul loc in seria a 3-a la 3.000 m obstacole, calificăndu-se pentru finala de luni cu cel mai bun timp dintre toate competitoarele

CEAHLĂUL - POLI IAŞI: Ionuţ Popa a dat vina pe ziarişti

Infrăngerea suferită de Poli la Piatra-Neamţ, prin golul lui Golban (‘86), i-a căzut greu la stomac antrenorului Ionuţ Popa, care a găsit un nou prilej de a se lua de jurnalişti. "Din cauza voastră am pierdut. Aţi făcut presiune ca să fiu suspendat. Pe viitor, eu voi face legea la Iaşi, iar voi nu mai aveţi ce căuta la teren", a spus tehnicianul, care a fost suspendat o etapă deoarece a injurat presa la un amical disputat inaintea inceperii sezonului.

STEAUA - Rădoi a fost la antrenament

Deşi Hagi le-a dat liber pănă azi jucătorilor convocaţi la echipa naţională, Mirel Rădoi (foto stănga) a asistat de pe margine la antrenamentul de vineri al Stelei. Şedinţa s-a incheiat cu un joc-şcoală, in care portarii Zapata şi Cernea au evoluat in cămp, intre buturi stănd Vătcă şi Lungu. Altfel, adversara Stelei din Liga Campionilor, BATE Borisov, a căştigat cu 1-0, in deplasare, meciul cu Torpedo Jodino şi se menţine pe primul loc in campionatul din Belarus.

DINAMO - Amical cu juniorii pentru Lazio

Dinamoviştii au disputat un meci de pregătire in compania formaţiei de juniori a clubului, pe care l-au căştigat cu 5-0. Mircea Rednic a trimis in teren următoarea echipă: Lobonţ - Blay, Ropotan, Radu Ştefan, Izvoranu - Chiacu, Mărgăritescu, Ad. Cristea, Cătălin Munteanu - Dănciulescu, Niculescu. In repriza a doua, Lobonţ a apărat poarta

juniorilor. Accidentaţii Năstase, Pulhac şi Bratu nu au jucat.

CM CANOTAJ - S-au intors campioanele

La München incep astăzi CM de seniori, care reprezintă principalul criteriu de calificare la JO din 2008. Romănia participă cu 21 de sportivi şi 6 echipaje, care şi-au propus să căştige o medalie şi să obţină căt mai multe locuri pentru Beijing. Dacă la ediţia de anul trecut canotorii noştri au rămas in afara podiumului, acum, prin revenirea in competiţii a campioanelor olimpice Viorica Susanu, Georgeta Andrunache, Doina Ignat şi Aurica Bărăscu, şansele au crescut, echipajul de 8+1 numărăndu-se printre favorite.

CM ATLETISM - Cristina Casandra, prima finalistă

In prima zi a Mondialelor de la Osaka, Cristina Casandra (foto) a ocupat primul loc in seria a 3-a la 3.000 m obstacole, calificăndu-se pentru finala de luni cu cel mai bun timp dintre toate competitoarele: 9 minute, 29 de secunde şi 39 de sutimi. Din păcate, unul dintre sportivii in care delegaţia Romăniei işi punea mari speranţe, triplusaltistul Marian Oprea, nu a mai participat la calificări, din cauza unor dureri la picior.

TENIS - Pavel, aproape de tablou la US Open

In turul secund al calificărilor la US Open, Andrei Pavel (locul 97 ATP), cap de serie numărul 3, l-a invins cu 6-4, 6-4 pe sud-coreeanul Kyu Tae Im. In turul următor, romănul il va intălni pe slovacul de 19 ani Lukas Lacko (164 ATP), o victorie urmănd să-i asigure intrarea pe tabloul principal al ultimului turneu de Grand Slam al anului.

×
Subiecte în articol: sport