x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 26 iunie 2007

Info sport 26 iunie 2007

26 Iun 2007   •   00:00

Bălace a semnat cu FC Vaslui

Mijlocaşul Silviu Bălace nu a rezistat la Dinamo decăt şase luni. Fostul căpitan al Timişoarei este incepănd de ieri jucătorul echipei FC Vaslui, cu care a semnat un contract pe patru ani. Achiziţionarea lui Bălace, care va avea un salariu de 80.000 de euro pe sezon, i-a costat pe moldoveni 200.000 de euro. Tot ieri, un alt dinamovist, bosniacul Vojislav Vranjkovici, a fost imprumutat pentru un an la Ceahlăul.

Oficialii lui Dinamo s-au interesat de Cosmin Contra

Antrenorul campioanei, Mircea Rednic, are nevoie de un fundaş dreapta, mai ales că titularul George Blay incă nu a revenit la pregătiri, avănd probleme in familie. Surse din club au confirmat faptul că oficialii "căinilor" s-au interesat de Cosmin Contra , de la Getafe.

CFR CLUJ. Oficialii clujeni au semnat ieri un contract de colaborare cu echipa argentiniană Lanus, de la care l-au transferat pe Fabbiani. "Am stabilit impreună cu vicepreşedintele lui Lanus un protocol asemănător celui semnat cu Benfica", a declarat preşedintele "ceferiştilor", Iuliu Mureşan. Tot ieri, la Cluj a ajuns al 19-lea "stranier". Este vorba despre un alt argentinian, Juan Culio, imprumutat un sezon de la echipa chiliană Club Deportes De Serena. Altfel, CFR a invins cu 2-0 Austria Viena, in primul meci amical al turneului din Austria.

GLORIA. Romeo Bunică a fost numit antrenor secund al nou-promovatei Gloria Buzău, fostul golgeter al echipei in sezonul trecut urmănd să-şi continue in paralel şi cariera de jucător. Ieri, managerul general Viorel Ion (la minge) era aşteptat la Bucureşti, pentru o intălnire cu Adrian Ilie, omologul său de la Steaua, care urma să-i prezinte o listă cu cinci jucători susceptibili de a ajunge la Gloria. "Pot să nu aleg nici unul, dar ii pot lua pe toţi dacă imi plac şi dacă avem nevoie de ei", a declarat Viorel Ion.

TIMIŞOARA.
Echipa de pe Bega a plecat ieri-dimineaţă in Austria, unde elevii lui Duşan Uhrin jr vor rămăne pănă la 6 iulie. In această perioadă, Poli va disputa patru meciuri de verificare, cu Zilina (27 iunie), Apoel Nicosia (30 iunie), Metalurg Zaporoje (3 iulie) şi Hibernians Edinburgh (5 iulie).

CICLISM. Prima etapă a Turului Romăniei, disputată intre Piteşti şi Tărgu-Jiu (174 km), a fost dominată de Alexandru Ciocan (Conpet Petrolul Ploieşti) şi de Dan Anghelache (Dinamo Secrom). După o evadare de peste 80 km, cei doi au trecut linia de sosire in această ordine, fiind cronometraţi in 4h58:03. Următorul clasat, Atanas Kostov (Bulgaria), a sosit după 10 minute şi 40 de secunde. In urma acestui succes, Cioncan a imbrăcat tricolul de lider la general, fiind urmat de Anghelache.

ŞAH. Partida dintre Mihai Şubă şi Zoltan Ribli (Ungaria), din runda a 9-a a Turneului Regilor Romgaz, s-a incheiat remiză după 11 mutări, acesta fiind cel mai scurt meci disputat pănă acum in competiţia de la Bazna. Celelalte partide s-au incheiat tot remiză, astfel că Alexander Khalifmann (Rusia) se menţine lider, cu 6,5 puncte.

RUGBY. Naţionala de rugby in 7 a Romăniei a ocupat locul 5 la turneul de la Heidelberg (Germania), rezultat in urma căruia s-a calificat la Campionatul European, care va avea loc la Moscova (7-8 iulie). Titlul de cel mai bun jucător al turneului a fost acordat romănului Mugurel Sărbu.

ATLETISM. Echipa feminină a Romăniei a ocupat locul al doilea, după Italia (139 p), in Liga I, Grupa B, a Cupei Europei, care a avut loc la Milano, ratănd promovarea in Superligă. In ultima zi a concursului, fetele noastre au obţinut două victorii, prin Cristina Vasiloiu (1.500 m) şi prin ştafeta de 4x400 m. Alina Militaru (lungime), Anca Heltne (greutate) şi Mihaela Melinte (foto, ciocan) au ocupat locul 2, iar Ionela Tărlea (200 m), Andreea Ispan (inălţime) şi Carmen Ghilase (100 m garduri) s-au clasat pe locul 3. La masculin, Romănia a ocupat locul 4. Ioan Zaizan a căştigat la 800 m, Cosmin Şuteu (3.000 m) şi ştafeta de 4x400 m s-au clasat pe locul 2, iar Levente Bartha a fost al treilea la suliţă.

×
Subiecte în articol: sport