x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 27 iunie 2007

Info sport 27 iunie 2007

27 Iun 2007   •   00:00

Chivu, tot intre Inter şi Barça

Inter Milano a redevenit favorită in cursa pentru transferul lui Cristi Chivu, după ce fundaşul Romei s-a intălnit cu patronul milanezilor, Massimo Moratti. "S-au inţeles pentru un contract pe patru ani, cu 4 milioane de euro salariu anual", anunţă Gazzetta dello Sport, care scrie că Barça poate răspunde prin mărirea sumei de transfer: "Catalanii ar putea creşte oferta la 15 milioane de euro. Inter nu pare dornică să dea mai mult de 12".

Bayern München şi Borussia Dortmund il vor pe Torje

Tănărul mijlocaş al echipei Poli Timişoara Gabriel Torje, in vărstă de 17 ani, se află in atenţia lui Bayern München şi Borussia Dortmund, existănd deja oferte foarte tentante pe adresa sa. Conducerea timişorenilor l-a declarat insă netransferabil pe internaţionalul de tineret.

TENIS. Andrei Pavel s-a calificat in turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce ieri, in faza inaugurală, l-a invins in trei seturi, 6-4, 6-4, 6-1, pe argentinianul Juan-Pablo Guzman. In turul următor, tenismanul romăn, numărul 122 ATP, il va intălni pe James Blake, care a trecut ieri de Igor Andreev cu 3-0.

Â

ARBITRI. La propunerea Comisiei Centrale a Arbitrilor, "centralii" Marian Salomir, Anton Heleşteanu, Silviu Bogdan, Vasile Bratu, Viorel Sandu şi Orlando Trandu şi asistenţii Cornel Avram, Dumitru Bărgăoanu, Daniel Burloiu şi Ispas Cojocaru au fost excluşi din arbitraj de Comitetul Executiv al FRF. Alţi patru centrali, Marius Bocăneală, Lucian Dan, Robert Dumitru şi Marius Martiş, precum şi asistenţii Florin Buzărnescu, Costin Florescu, Bogdan Medrea, Iulian Radu şi Claudiu Tripa au fost retrogradaţi in lotul B, o decizie in privinţa lor urmănd să se ia după un an, in funcţie de prestaţiile fiecăruia.Â

Â

HANDBAL. Marius Stavrositu a refuzat ieri oferta de prelungire a contractului cu HCM Constanţa şi va semna pentru Steaua Bucureşti. "Oferta noastră era cu foarte puţin sub cea a Stelei. Stavrositu ar fi avut un contract foarte bun la noi, insă a ales cu buzunarul, nu cu inima. A preferat banii in locul Ligii Campionilor. Crezi că te-ai ataşat de cineva după ce a petrecut zece ani, dar el nici nu ne-a anunţat că pleacă", a declarat directorul executiv al lui HCM, Ali Nurhan.

Â

SPANIA. Aproximativ 30.000 de suporteri au asistat pe Stadionul Nou Camp la prezentarea oficială a lui Thierry Henry la FC Barcelona. La conferinţa de presă, Henry a impresionat asistenţa vorbind in limba catalană. "Sunt foarte fericit să fiu la Barcelona", a spus Henry in catalană, explicănd că a invăţat căteva cuvinte de la fostul său coechipier de la Arsenal Francesc Fabregas. Barcelona l-a achiziţionat ieri şi pe mijlocaşul ivorian Yaya Toure, de la AS Monaco, pentru 12 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport