x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 28iunie 2007

Info sport 28iunie 2007

28 Iun 2007   •   00:00

Porumboiu nu va fi observator in Liga 1

Principalul finanţator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a renunţat la calitatea de observator la meciurile din Liga 1. "Să stea liniştiţi cei de la Craiova, nu voi fi observator in Liga 1, dar voi rămăne observator internaţional. Această calitate nu mi-o ia nimeni", a declarat fostul arbitru. Patronul vasluian a fost contestat de oficialii olteni după ce FRF a făcut publică lista cu observatori pentru sezonul următor.

Munteanu şi Sergiu Radu au creat nebunie la Wolfsburg

Consideraţi printre cei mai buni stranieri din Bundesliga sezonul trecut, cănd evoluau la Cottbus, Vlad Munteanu şi Sergiu Radu au fost prezentaţi ieri la noua lor echipă, WfL Wolfsburg. La stadion a fost o adevărată nebunie, suporterii venind in număr mare special pentru romăni.

CFR CLUJ. Echipa clujeană a remizat, scor 1-1, in al doilea meci din turneul de pregătire din Austria, disputat impotriva echipei Red Bull Salzburg, antrenată de Giovanni Trappatoni. Scorul a fost deschis in minutul 1 de germanul Alexander Zickler, iar Eugen Trică a egalat după numai două minute, din centrarea lui Gabriel Mureşan. Ioan Andone a utilizat formula: Stăncioiu - Tony, Sandberg, Sousa, Panin - G. Mureşan, Andre Leao - Semedo, Trică, Didy - Frunză. Au mai jucat: Ţurcaş, Cadu, Fredy, Minteuan, Mărginean, Dani, Manuel Jose, Anca şi Surdu.

Â

BASCHET. Campioana Romăniei, CSU Ploieşti, va evolua in premieră in ULEB Cup, a doua competiţie continentală ca valoare, după Euroligă, profitănd de retragerea, din motive financiare, a echipei spaniole MMT Estudiantes. "Este o veste foarte bună. Pentru noi se schimbă mult planurile de transferuri, pentru că dorim să facem o figură frumoasă la prima participare", a declarat preşedintele CSU Ploieşti, Alex Iacobescu.

Â

SPANIA. Fundaşul lui FC Barcelona, Giovanni van Bronckhorst, va evolua din sezonul viitor in Olanda, la Feyenoord Rotterdam. Anul trecut, internaţionalul olandez işi prelungise contractul cu Barça pănă in 2008, dar cu o clauză conform căreia putea pleca oricănd dacă va avea o ofertă de la Feyenoord, clubul la care a debutat.

Â

CHIVU. Cotidianul As a scris ieri că şi Real Madrid a intrat in cursa pentru achiziţionarea lui Cristi Chivu . "Directorul sportiv Pedrag Mijatovici l-a sunat pe Ioan Becali pentru a-l informa despre interesul grupării madrilene pentru Chivu. Real consideră o prioritate pentru sezonul viitor transferul unui fundaş central, iar romănul de la AS Roma a revenit in pole position", a scris As. Conform cotidianului catalan Sport, Ioan Becali a confirmat existenţa a trei oferte pentru Chivu, precizănd că intreaga operaţiune se va rezolva in maximum o săptămănă.

×
Subiecte în articol: sport