x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 3 octombrie 2007

Info Sport 3 octombrie 2007

de Jurnalul National    |    03 Oct 2007   •   00:00

Managerul general Viorel Ion (foto dreapta) este decis să părăsească gruparea buzoiană după ce a primit o ofertă de a-l inlocui pe Adrian Falub la conducerea tehnică a Universităţii Cluj.

TENIS. Edina Gallovits a ratat calificarea in turul doi al turneului WTA de la Tokyo, dotat cu premii in valoare de 122.700 de euro. Gallovits a fost invinsă in primul tur de americanca Vania King, scor 6-2, 5-7, 7-5.

Â

CEAHLĂUL. Clubul nemţean a semnat un contract cu fundaşul central Bruno Joao Fernandes, jucătorul originar din Guineea Bissau. Fernandes l-a convins pe antrenorul Ceahlăului, Viorel Hizo, insă oficialii nemţeni nu s-au inţeles iniţial asupra contractului cu jucătorul, şi acesta a fost in probe şi la UTA. Reintors la Piatra-Neamţ, impresarul jucătorului, Traian Gherghişan, a parafat contractul fotbalistului cu Ceahlăul.

Â

GLORIA BUZĂU. Managerul general Viorel Ion (foto dreapta) este decis să părăsească gruparea buzoiană după ce a primit o ofertă de a-l inlocui pe Adrian Falub la conducerea tehnică a Universităţii Cluj.

De asemenea, tehnicianul, care a obţinut de curănd licenţa Pro, a anunţat că va explica in zilele următoare situaţia lui la Gloria Buzău. După nouă etape, "U" Cluj ocupă ultimul loc in Liga 1, fără nici o victorie şi cu doar 3 puncte acumulate.

Â

ITALIA. Căpitanul lui AS Roma, Francesco Totti, a declarat intr-un interviu acordat revistei Don Balon că fostul său coechipier, Cristian Chivu, este cel mai bun fundaş central din lume. "In acest sezon nu trebuie să se aştepte prea mult de la noi in lupta pentru titlu. L-am pierdut pe Chivu, care pentru mine este cel mai bun fundaş central din lume, chiar dacă nici Juan, Giuly şi Cicinho nu sunt răi", a spus Totti.

Â

LIGA a II-a. FC Braşov a invins cu 5-3, in deplasare, pe FCM Bacău, in ultima partidă din etapa a 7-a. Pentru gazde au marcat Vraciu (’42), Ghiuş (’59) şi M. Botezatu (’86), golurile echipei antrenate de Răzvan Lucescu fiind inscrise de M. Cristescu (’6), Hadnagy (’15, ’66, ’69) şi Senin (’81-pen). FC Braşov este lider in Seria I după şapte etape, cu 19 puncte.

×
Subiecte în articol: sport