x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 30 iunie 2007

Info sport 30 iunie 2007

30 Iun 2007   •   00:00

Borcea: "Steaua a avut noroc"

După modelul George Copos, care spunea in primăvară că Dinamo a fost eliminată de "necunoscuta" Benfica, Cristi Borcea a declarat ieri că Steaua a fost ocrotită de şansă la tragerea la sorţi: "Steaua a avut noroc, ca de obicei. Au peste 70 la sută şanse să se califice". Zaglebie Lubin şi Beitar Ierusalim erau cele mai periculoase formaţii care puteau ieşi in calea Stelei, care are cel mai mare coeficient UEFA dintre echipele din turul doi preliminar.

Mitică Dragomir crede in calificarea Stelei

Preşedintele LPF crede că fotbalul romănesc este mai bun decăt cel polonez, iar Steaua nu se poate impiedica de Zaglebie. "Cred că Steaua se califică. Dacă l-a luat pe Hagi, l-a luat pe Emeghara, inseamnă că are trupă bună", a spus Dumitru Dragomir .

INTERTOTO. Gloria Bistriţa intălneşte astăzi in deplasare pe Grbalj Radanovici (Muntenegru), in manşa a doua din turul intăi al Cupei UEFA Intertoto. In primul meci, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au căştigat cu 2-1, invingătoarea din această dispută urmănd să joace in turul următor cu Maccabi Haifa (Israel). Tot in turul secund va intra in competiţie şi a doua reprezentantă a Romăniei, Oţelul Galaţi.Â

INVESTIŢII. Guvernul a suplimentat ieri cu 1,8 milioane de lei bugetul Cancelariei primului-ministru, in vederea finanţării lucrărilor de reabilitare şi modernizare a unităţii de cazare, alimentaţie, refacere şi recuperare din cadrul Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu". Fondurile vor fi transferate Agenţiei Naţionale pentru Sport.

COPA AMERICA. In primele meciuri din Grupa C a turneului Copa America, competiţie care are loc in Venezuela, Argentina a invins SUA cu 4-1, iar Paraguay a surclasat Columbia cu 5-0. După infrăngerea suferită in faţa Mexicului, scor 0-2, naţionala Braziliei a mai suferit o lovitură, pierzăndu-l pănă la sfărşitul turneului pe atacantul Fred. Acesta a suferit o fractură la al cincilea metatarsian al piciorului drept, intr-un joc de pregătire cu o echipă locală.

CICLISM. Cea mai grea etapă din actuala ediţie a Turului Romăniei, disputată pe traseul Avrig - Bălea Lac (60 km), s-a incheiat cu victoria lui Vitali Brichak (Ucraina), urmat de Tamas Csicsaky (Conpet Petrolul Ploieşti). Clasat pe locul 8, Dan Anghelache (Dinamo), a rămas lider după cinci etape.

ITALIA. Cotidianul Tuttosport a anunţat că Ronaldinho a ajuns ieri la Milano, insoţit de fratele său, care ii este şi impresar. Oficial, brazilianul Barcelonei a venit pentru cumpărături, iar neoficial pentru a discuta cu AC Milan un posibil transfer. Vestea i-a infuriat pe şefii Barçei, care au anunţat că fotbalistul nu e de vănzare, deşi Milan este dispusă să ofere 100 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport