x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info Sport 31 august 2007

Info Sport 31 august 2007

de Jurnalul National    |    31 Aug 2007   •   00:00
Info Sport 31 august 2007

Raluca Olaru a fost eliminată in turul 2 al probei de simplu de la US Open, de către americanca Venus Williams, care s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2.

ECHIPA NAŢIONALĂ. Meciul dintre echipele de fotbal ale Belarusului şi Romăniei, contănd pentru Grupa G a preliminariilor CE din 2008, care va avea loc la 8 septembrie, la Minsk, va fi arbitrat de o brigadă din Suedia, avăndu-l la centru pe Peter Frojdfeld (43 de ani). Acesta va fi ajutat de asistenţii Kenneth Pettersson şi Fredrik Nilsson, rezervă fiind Daniel Stalhammar.

BASCHET. Recordul celui mai lung meci de baschet din lume, stabilit la inceputul lunii august de căţiva tineri din Sibiu, care au jucat neintrerupt timp de 80 de ore, a fost omologat de organizaţia World Records Academy. Performanţa va fi consemnată in ediţia din 2008 a Cărţii Recordurilor.

CRAIOVA. Universitatea Craiova l-a cedat gratis pe atacantul Lucian Părvu la Gloria Bistriţa. Jucătorul va fi deţinut in coproprietate de cele două cluburi, oltenii urmănd să incaseze jumătate din suma unui eventual transfer al acestuia.

TENIS. Raluca Olaru a fost eliminată in turul 2 al probei de simplu de la US Open, de către americanca Venus Williams, care s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2. La dublu, in primul tur, Andreea Vanc şi Anastasia Rodina (Rusia) au cedat cu 6-1, 6-3 in faţa perechii Lisa Raymond (SUA)/Samantha Stosur (Australia), iar Edina Gallovits şi Lili Osterloh(SUA) au fost invinse cu 4-6, 6-1, 6-4 de către chinezoaicele Shuai Peng şi Zi Yan.

ITALIA. Victor Dobrescu, atacant al echipei Liberty Oradea, a fost cedat sub formă de imprumut in Serie A echipei AC Torino. La finalul actualului sezon, gruparea italiană va avea prima opţiune pentru cumpărarea fotbalistului in vărstă de 18 ani. Dobrescu este internaţional de juniori şi a mai fost monitorizat de cluburi celebre precum Real Madrid, AC Milan, Juventus Torino şi Bayern Munchen.

×
Subiecte în articol: sport