x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 31 mai 2007

Info sport 31 mai 2007

31 Mai 2007   •   00:00

Romănca Edina Gallovits s-a calificat ieri in turul 2 la Roland Garros! Ea a invins-o pe rusoaica Vasilisa Bardina cu 6-0, 4-0, abandon, şi va juca, in turul 2, cu Shahar Peer (Israel), cap de serie numărul 15, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-3, de Kaia Kanepi (Estonia).

Edina Gallovits, turul 2 la Roland Garros!

Romănca Edina Gallovits s-a calificat ieri in turul 2 la Roland Garros! Ea a invins-o pe rusoaica Vasilisa Bardina cu 6-0, 4-0, abandon, şi va juca, in turul 2, cu Shahar Peer (Israel), cap de serie numărul 15, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-3, de Kaia Kanepi (Estonia). Pentru această calificare, Gallovits va primi 35 de puncte ATP şi un cec in valoare de 23.280 de euro. Ea reuşeşte astfel cea mai bună performanţă a sa la Roland Garros.

Inter Milano insistă pentru transferul lui Cristian Chivu

Oficialii clubului Internazionale Milano au făcut o nouă ofertă pentru achiziţionarea jucătorilor echipei AS Roma Cristian Chivu şi Amantino Mancini. Pentru cei doi, Inter oferă 10 milioane de euro, pe fundaşii Walter Samuel şi Fabio Grosso, plus cedarea definitivă a lui David Pizarro.

STEAUA. Pus pe lista de transferuri, Cyril Thereau este dorit de gruparea belgiană FC Bruges, insă o piedică in calea transferului o reprezintă preţul cerut de patronul "roş-albaştrilor", Gigi Becali. "Eram dispuşi să oferim 1,5 milioane de euro. Ulterior, Steaua a insistat pentru 3 milioane de euro. In aceste condiţii, jucătorul este prea scump", a declarat managerul sportiv al celor de la Bruges, Luc Devroe.

TINERET. Echipa naţională de tineret, pregătită de Emil Săndoi, va debuta măine, la Brest, in calificările pentru turneul final al CE, ediţia 2007-2009, urmănd să joace in compania Franţei. Reprezentativa U19, pregătită de Florin Cheran, a plecat ieri in Elveţia, acolo unde va disputa meciurile de calificare pentru turneul final al CE, ediţia 2006-2007.

"U" CRAIOVA. Conducerea Universităţii Craiova a admis că Florin Bălan, reprezentantul firmei de echipamente sportive "Errea", ar putea deveni preşedintele grupării din Bănie. "Este un apropiat al clubului. Pănă la sfărşitul acestei săptămăni sunt şanse mari să fie numit intr-o funcţie importantă. Ne va ajuta foarte mult, pentru că are legături importante in afara ţării", a declarat unul dintre oficialii Universităţii.

DINAMO. Antrenorul campionilor, Mircea Rednic, va fi prezent la turneul de la Toulon, destinat jucătorilor Under 21. "Sper să găsesc acolo ceea ce mă interesează. Sunt jucători care mi s-au prezentat, tineri, necunoscuţi, care evoluează in campionate puternice din Europa", a declarat tehnicianul "căinilor". Rednic a spus că e interesat şi de alte achiziţii: "Am spus că mi-l doresc pe Florin Bratu. La fel şi pe Marius Niculae. In ceea ce priveşte o revenire a lui Zicu, nu spun decăt că m-ar bucura".

UTA. Oficialii arădeni se grăbesc să mărească, in cazul transferului brazilianului Elton, capacitatea stadionului. Dacă această tranzacţie va pica, arădenii il aşteaptă pe Gabi Boştină. "Am discutat, dar, deocamdată, s-a amănat luarea unei deciziiì, a declarat unul dintre principalii finanţatori ai arădenilor, Ion Sandu.

×
Subiecte în articol: sport