x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info sport 6 septembrie 2007

Info sport 6 septembrie 2007

07 Sep 2007   •   00:00

In Ghencea s-a intrat in linie dreaptă pentru derby-ul cu Rapid, de peste nouă zile. Steliştii fac două antrenamente pe zi, iar măine, de la ora 11:00, vor disputa un amical cu Gloria Buzău.

Steaua joacă măine cu Gloria Buzău

In Ghencea s-a intrat in linie dreaptă pentru derby-ul cu Rapid, de peste nouă zile. Steliştii fac două antrenamente pe zi, iar măine, de la ora 11:00, vor disputa un amical cu Gloria Buzău. Totuşi, Gică Hagi nu are la antrenamente decăt un portar şi 15 jucători de cămp. Zapata a fost chemat la naţionala Columbiei, Golanski - la cea a Poloniei, Goian, Petre Marin, Ovidiu Petre, Dică şi Nicoliţă sunt convocaţi la prima reprezentativă a Romăniei, iar Bicfalvi, la cea de tineret. Mai lipsesc accidentaţii Pleşan, Rădoi şi Ghionea, dar şi Cernea, invoit după ce tatăl său a decedat. In schimb, a revenit la pregătire atacantul Valentin Badea , care s-a antrenat normal pentru prima dată după accidentul rutier suferit in luna iunie.

Hagi, la forumul antrenorilor

Antrenorul echipei Steaua, Gică Hagi, va fi prezent la forumul antrenorilor cluburilor de elită, care se desfăşoară astăzi şi măine la Nyon. "Antrenorii au posibilitatea ideală de a se intălni departe de presiunea competiţiilor pentru a dezbate probleme de interes şi de a schimba idei pe marginea viitoarelor jocuri. Seminarul va avea ca subiecte aspecte tehnice, tactice, de arbitraj şi metode de antrenament", a notat site-ul UEFA.

Suporterii fac miting impotriva legii lui Dragomir

Fanii echipelor Dinamo, Steaua, Rapid, "U" Cluj, "U" Craiova, UTA, Petrolul şi Poli Timişoara vor participa măine la un miting. Ultraşii vor să modifice şase articole, considerate prea drastice, din legea privind prevenirea şi combaterea violenţei iniţiată de Dumitru Dragomir.

POLO. Naţionala Romăniei a invins cu 9-6 reprezentativa Slovaciei şi cu 14-7 echipa Franţei, in ultimele două meciuri din grupa A a turneului preolimpic de la Bratislava. In urma acestor rezultate, Romănia s-a calificat in semifinalele competiţiei, care se vor disputa sămbătă, urmănd să intălnească, cel mai probabil, reprezentativa Muntenegrului. Căştigătoarea turneului va obţine calificarea la JO de la Beijing.

TENIS. Elveţianul Roger Federer l-a invins cu 7-6, 7-6, 6-2 pe americanul Andy Roddick, obţinănd calificarea in semifinalele turneului US Open, unde il va avea adversar pe rusul Nikolai Davidenko. Acesta a dispus in sferturi de germanul Tommy Haas, scor 6-3, 6-3, 6-4. La feminin, in penultimul act se vor disputa meciurile Justine Henin (Belgia) - Venus Williams (SUA) şi Svetlana Kuzneţova - Anna Şakvetadze (Rusia).

×
Subiecte în articol: sport