x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Inter, fara Recoba si Toldo

Inter, fara Recoba si Toldo

08 Apr 2004   •   00:00

Marseille - Inter Milano este unul dintre meciurile-soc ale sferturilor de finala ale Cupei UEFA.

Faptul ca italienii sunt totusi favoriti nu ii afecteaza catusi de putin pe francezi. „Mie postura de outsider imi convine", a spus antrenorul Jose Anigo. De partea cealalta, milanezii nu sunt scutiti de probleme. Alberto Zaccheroni a fost nevoit sa lase acasa doua dintre piesele grele, Alvaro Recoba si portarul Francesco Toldo. In plus, Adriano si Stankovici nu au drept de joc in Cupa UEFA.

Neinvinsa in Europa

Totusi, tehnicianul „nerazzurrilor" spera ca echipa sa sa profite de momentul pozitiv pe care il traverseaza. Ambele formatii vin dupa succese importante in campionat. Marseille a invins cu 2-1 pe terenul lui Lyon, in timp ce Inter a castigat cu 3-2 confruntarea cu Juventus. Cele doua echipe se intalnesc astazi in premiera intr-un meci oficial. Inter este neinvinsa in Europa in ultimele cinci partide si s-a calificat intotdeauna dupa confruntarile cu formatiile franceze.
Delia Gomoescu


Meciuri tari in Europa

Dupa ce a eliminat doua echipe din Turcia, Besiktas si Genclerbirligi, Valencia intalneste astazi pe Bordeaux. Rafa Benitez nu-i are la dispozitie pentru deplasarea in Franta pe accidentatii Angulo si Vicente, care se adauga mai vechilor indisponibili Pablo Aimar, Palop si Fabio Aurelio. Cealalta echipa spaniola ramasa in cursa, Villarreal, joaca la Glasgow cu Celtic, finalista editiei trecute, in timp ce olandezii de la Eindhoven intalnesc pe Newcastle.

×
Subiecte în articol: sport