x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Inter Milano - Din nou Chivu

Inter Milano - Din nou Chivu

de Delia Gomoescu    |    16 Iul 2005   •   00:00

Telenovela "Chivu la Inter" si-a desfasurat ieri un nou episod in presa italiana. Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie ca "nerazzurri" se pregatesc sa lanseze bomba verii in mercato: transferul a doua dintre vedetele Romei, Cristi Chivu si Antonio Cassano. La pret promotional: 25 de milioane de euro "pachetul".

OFERTA. De multa vreme, romanul se afla primul pe lista de achizitii a antrenorului Roberto Mancini. Cu atat mai mult cu cat acum au esuat tratativele cu argentinianul Walter Samuel si cu brazilianul Alex. Initial, Roma a cerut 24 de milioane de euro pentru Chivu, apoi l-a declarat netransferabil. Acum, Inter e gata sa ofere 25 de milioane, cu conditia ca alaturi de roman sa vina si Cassano. De ce ar accepta Roma? Pentru ca atacantul italian nu vrea sa semneze un nou acord, iar asta ar insemna ca la anul ar pleca gratis. In plus, in urma "cazului Mexes", capitolinii au interdictie la achizitiile de jucatori. Astfel, ca in schimbul lui Cassano trebuie sa primeasca neaparat bani si nu fotbalisti la schimb, asa cum oferise Juventus.

ACTIVI
Deocamdata, Inter a oficializat transferul chilianului David Pizarro, fostul jucator al lui Udinese semnand un contract pe 4 ani. Apoi, ramane in picioare varianta Luis Figo. Intre portughez si Inter exista deja un acord, iar italienii asteapta acum ca jucatorul sa-si rezilieze contractul cu Real Madrid. Figo a plecat in turneu cu spaniolii, dar mesajul conducerii madrilenilor a fost clar: "Incercam sa gasim o varianta care sa multumeasca pe toata lumea".

×
Subiecte în articol: sport