x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Interes de trei puncte

Interes de trei puncte

de Mihai Igirosanu    |    17 Aug 2008   •   00:00
Interes de trei puncte

STEAUA – FC ARGEŞ 2-0  ●  Pe val
După un rezultat care le dau speranţe la o nouă prezenţă în Liga Campionilor, obţinut cu trei zile mai devreme la Istanbul, 2-2 cu Galatasaray, Steaua nu a avut nici o emoţie în faţa unei echipe fade.



STEAUA – FC ARGEŞ 2-0  ●  Pe val
După un rezultat care le dau speranţe la o nouă prezenţă în Liga Campionilor, obţinut cu trei zile mai devreme la Istanbul, 2-2 cu Galatasaray, Steaua nu a avut nici o emoţie în faţa unei echipe fade. Declaraţiile războinice de dinainte de joc ale patronului Penescu mai mult i-a inhibat pe oaspeţi, iar roş-albaştrii şi-au făcut jocul. Era doar minutul 4 cînd Toja a centrat perfect pentru renăscutul Nicoliţă, lovitură de cap şi 1-0. Dezastrul piteştean a venit o dată cu eliminarea lui Kamara (’33), însă brazilianul Arthuro i-a iertat pe oaspeţi, irosind un  penalty (’42). După pauză s-a păstrat scenariul, Steaua jucînd mai mult din talent, iar Argeşul mulţumindu-se să nu se facă de rîs.

Totuşi, Nicoliţă a făcut golul de 2-0 pentru Bogdan Stancu (’74), Rică Neaga a lovit bara, şi atît. Din păcate pentru Marius Lăcatuş, Dorin Goian nu a fost trecut pre foaia de joc, accidentîndu-se la un antrenament şi urmînd a rata jocul naţionalei cu Letonia şi, aproape sigur, partida din etapa viitoare, cu Gloria Bistriţa.

×
Subiecte în articol: sport