x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iordanescu mizeaza din nou pe stelisti

Iordanescu mizeaza din nou pe stelisti

26 Apr 2004   •   00:00

Desi a avut trimisi la Brasov si Constanta, urmarind personal partida din Ghencea, selectionerul Anghel Iordanescu a amanat pana aseara tarziu desemnarea jucatorilor din campionatul intern pentru meciul de miercuri. Lotul se reuneste astazi, la ora 13:00, la Casa Fotbalului.

LISTA. Pana ieri la pranz, siguri de convocare erau craioveanul Mihaita Plesan, stelistii Mirel Radoi si Florentin Dumitru si dinamovistul Ionel Danciulescu. Generalul mai ezita in privinta chemarii stoperului brasovean Marius Constantin, remarcat de secundul Moraru la partida de sub Tampa. In schimb, nici un jucator al Rapidului nu se va regasi in lotul pentru intalnirea cu Germania. „La forma Rapidului nu aveam pe cine sa chem", a motivat sec Iordanescu. Ceilalti jucatori cu sanse sa se prezinte astazi la Casa Fotbalului sunt Rica Neaga, Florentin Petre, Gigel Coman si Gabriel Caramarin.

ACCIDENTARI. Intarzierea completarii lotului a fost fortata de problemele medicale ridicate de cativa „stranieri". Mutu are o problema mai veche si, mai nou, este accidentat la genunchi, avand sanse mici sa joace. Cernat va absenta cu siguranta, in vreme ce Pancu are si el probleme musculare. „Stranierii" se afla deja in tara, cu exceptia lui Lobont, Stelea si Mutu, care vor sosi in cursul zilei de astazi.

Mihai Igirosanu

Finlandezii nu vor sa joace la Craiova

Programat a se disputa la Craiova, pe 18 august, meciul de debut al echipei nationale in preliminariile CM 2006, contra Finlandei, nu va mai avea loc in Banie. Federatia nordica a refuzat sa faca deplasarea in Romania la bordul unui charter, iar cum aeroportul din Craiova nu este international, meciul va fi mutat in Bucuresti. Oficialii FRF vor incepe de astazi cautarile pentru gasirea unei variante optime in Bucuresti.

×
Subiecte în articol: sport