x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Irina Bara și Ekaterine Gorgodze s-au calificat în semifinala probei de dublu la Transylvania Open

Irina Bara și Ekaterine Gorgodze s-au calificat în semifinala probei de dublu la Transylvania Open

28 Oct 2021   •   20:30
Irina Bara și Ekaterine Gorgodze s-au calificat în semifinala probei de dublu la Transylvania Open
Sursa foto: Captura Video

Perechea alcătuită din Irina Bara și goergiana Ekaterine Gorgodze s-a calificat, joi seara, în semifinala probei de dublu, de la turneul de tenis Transylvania Open, de la Cluj Napoca, învingând în sferturi cuplul format din rusoaicele Alena Fomina și Ekaterina Yashina.

Bara și Gorgodze au reușit să câștige în două seturi, scor 7-5, 6-3, după o oră și 25 de minute, într-un meci în care au câștigat de 6 ori pe serviciul adversarelor.

Primul set a fost unul disputat, cele două fiind conduse cu 2-0 și 5-3, după care au revenit și au egalat la 5-5, salvând 4 mingi de set ale adversarelor, din care 3 contra serviciu. În cele din urmă au câștigat ultimele două game-uri, adjudecându-și setul cu 7-5.

Setul doi a fost la îndemâna perechii româno-georgiene, care de la 3-3 au reușit să facă două break-uri și să își asigure calificarea în semifinala competiției.

În penultimul act al turneului de dublu, Bara și Gorgodze vor întâlni perechea câștigătoare a duelului sută la sută românesc dintre perechile formate din Monica Niculescu și Gabriela Ruse, pe deoparte, și Irina Begu și Andreea Mitu, de cealaltă parte.

(sursa: Mediafax)

×