x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Miercuri se pun în vânzare biletele pentru fanii români la meciul cu Israel

Miercuri se pun în vânzare biletele pentru fanii români la meciul cu Israel

de Redacția Jurnalul    |    07 Noi 2023   •   17:00
Miercuri se pun în vânzare biletele pentru fanii români la meciul cu Israel
Sursa foto: Hepta

Partida Israel – România, din preliminariile EURO 2024, se va juca sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria. Suporterii români vor avea alocate 462 de bilete, din totalul de 3.800 de locuri, mai multe decât cota de 5% impusă de regulament.

Ținând cont de condițiile speciale de securitate în care se va desfășura această partidă, suporterii români sunt rugați să respecte cu atenție următoarele indicații.

Capacitatea stadionului este de 3.800 de locuri, din care suporterii români vor putea accesa 462 (300 în sectorul 3H, 162 în sectorul 3I).

Fiecare suporter trebuie să se înregistreze cu adresa de e-mail și datele personale pe site-ul pe care vor fi puse la vânzare biletele.

Fiecare suporter va putea comanda un singur bilet, după ce va completa datele de identificare (CNP) și va încărca o imagine cu actul de identitate.

Biletele vor fi livrate la adresa de e-mail cu care a fost creat contul cu până la 48 de ore înainte de disputarea meciului.

Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identității înaintea accesului la meci.

Prețul unui bilet este de 100 shekeli (aproximativ 24 EUR, respectiv 120 RON).

Suporterii români nu își pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/federația gazdă.

Biletele vor fi puse în vânzare miercuri, 8 noiembrie, după ora prânzului, pe platforma de ticketing a Federației din Israel.

Link-urile vor fi disponibile pe site-ul https://www.frf.ro.

Marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Arena Națională va găzdui partida România – Elveția, la finalul căreia tricolorii ar putea sărbători calificarea la turneul final. Ultimele bilete la acest meci sunt disponibile pe bilete.frf.ro.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: România bilete Israel