x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Italia - Chivu vrea la Inter

Italia - Chivu vrea la Inter

07 Iul 2007   •   00:00
Italia - Chivu vrea la Inter

Situaţia căpitanului naţionalei Romăniei devine mai neclară pe zi ce trece. Deşi Roma a ajuns la un acord cu Real pentru un transfer in schimbul a 18 milioane de euro, Chivu (foto) nu a ajuns la un acord cu madrilenii in privinţa salariului. Conform agenţiei Audionews, fundaşul ar fi declarat ieri că işi doreşte să meargă la Inter Milano, care ii oferă 4,5 milioane de euro net pe sezon, sau să rămănă la Roma pentru ultimul an de contract.


Situaţia căpitanului naţionalei Romăniei devine mai neclară pe zi ce trece. Deşi Roma a ajuns la un acord cu Real pentru un transfer in schimbul a 18 milioane de euro, Chivu nu a ajuns la un acord cu madrilenii in privinţa salariului. Conform agenţiei Audionews, fundaşul ar fi declarat ieri că işi doreşte să meargă la Inter Milano, care ii oferă 4,5 milioane de euro net pe sezon, sau să rămănă la Roma pentru ultimul an de contract.

"Ori merg la Inter Milano, ori rămăn la Roma", ar fi spus Chivu, căruia Real ii oferă doar 3,8 milioane de euro anual. Presa din Italia şi Spania a scris in aceste zile că Inter ar fi plătit 1,5 milioane de euro impresarilor lui Chivu, fraţii Becali, pentru a facilita transferul jucătorului. Informaţia a fost negată vehement pe site-ul oficial al clubului milanez, care a ameninţat că ar putea acţiona in justiţie sursele care au lansat informaţiile respective.

×
Subiecte în articol: sport