x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iuliu Mureşan: Trombeta? Pleacă în vacanţă în Italia! Protasov? Nu ştiu de el, vedem după analiza activităţii!

Iuliu Mureşan: Trombeta? Pleacă în vacanţă în Italia! Protasov? Nu ştiu de el, vedem după analiza activităţii!

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Dec 2008   •   00:00
Iuliu Mureşan: Trombeta? Pleacă în vacanţă în Italia! Protasov? Nu ştiu de el, vedem după analiza activităţii!

Iuliu Mureşan evită să vorbească despre viitorul lui Maurizio Trombetta pe banca lui CFR Cluj.  „ Maurizio va pleca în vacanţă în Italia, urmând ca viitorul său să fie decis în urma unei analize a conducerii împreună cu staff-ul tehnic, dar fără jucători” s-a mărginit să spună boss-ul din Gruia.



Mureşan a precizat că în această iarnă vor mai părăsi pe CFR încă maxim doi jucători: "Sunt asaltat de oferte pentru jucători. Au fost şi la acest meci scouteri, chiar prea mulţi, dar asta este. Tot primim telefoane că sunt doriţi jucătorii noştri. Jucătorii sunt ai CFR-ului şi nu putem să dăm o echipă. Încă un jucător sau maxim doi o să dăm, pentru că mai mulţi nu e cazul. Oricum, la jucătorii care se transferă am soluţii şi atunci nu se va simţi. Scopul nostru nu este neapărat să vindem jucători. Avem o echipă scumpă, costă mult, dar în comparaţie cu cine am jucat suntem modeşti. Preţul pentru Dubarbier nu e prea mare. El va rămâne la Cluj. Dubarbier are preţ mare pentru că trebuie să rămână la Cluj".

Preşedintele clujenilor a menţionat că în campania de achiziţii din această iarnă echipa sa se va orienta tot spre jucători străini. "În campania de achiziţii ne vom axa tot pe străini. Jucătorii români sunt scumpi. Raportul valoare - preţ nu este corect la jucătorii români. S-ar putea să vină şi jucători români, dar nu sunt sigur", citează Mediafax.


×
Subiecte în articol: sport